Foto Rene van Dongen

[Fotoalbum] Capriole Café, Den Haag

Wie de - nu nog - vervallen Fokkerhaven in Den Haag kent, verwacht daar niet meteen een modern restaurant voor ontbijt, lunch en diner. Toch openden Pascal en Joyce Ultee, broer en zus, er onlangs een bijzonder bedrijf in een oud fabriekspand: Capriole Café, een horecazaak en koffiebranderij in één.

Pascal Ultee: “Het interieur is ontworpen door Bureau Fraai en is geïnspireerd op de industriële locatie. De stalen bar en meubels van staal en hout, zorgen voor een stoere en chique uitstraling. Ook leuk: onze gasten hebben vanaf elke plek zicht op de aan het werk zijnde barista’s. Zij bereiden bijvoorbeeld verse koffie uit de eigen branderij.” Het restaurant is onderdeel van Capriole Café Service, een bedrijf dat koffie(apparaten) verkoopt en inmiddels meerdere vestigingen heeft. Vader Peter Ultee richtte het in 1975 op. Capriole Café werd afgelopen jaar genomineerd in de categorie Best Coffee Concept van de Entree Hospitality & Style Awards.
CaprioleCafe.nl
Interieur: Bureau Fraai

Reactie toevoegen