Michelin
Eric Toren van Bougainville*: 'Gasten zijn asociaal'
Eric Toren van Bougainville*: 'Gasten zijn asociaal'
Circulair restaurant Bar Stroom opent in het oude Tropicana in Rotterdam
Terrassen Amsterdam: 23x de beste plekken om buiten te zitten
Brothers Horeca Groep omarmt het nieuwe design van Pepsi
Dirk Beljaarts neemt afscheid als algemeen directeur van KHN
Horeca cao: Vanaf welke leeftijd mogen jongeren alcohol serveren?
Boulevard Hotel Scheveningen krijgt make-over: 'Een huiskamergevoel'
Het team van restaurant Hemel & Aarde opent nieuwe wijnbar in Utrecht
Horeca-cao: welke (horeca)vergunningen heb ik nodig?
The Amsterdam Coffee Festival 4 t/m 6 april: dit is waarom je erbij wilt zijn
The Amsterdam Coffee Festival biedt oplossingen die bijdragen aan hogere efficiëntie
Bartender Sebastian Cichowlas: ‘We moeten goed naar onszelf kijken’
Zana Möhlmann werkt bij Manhattan in Singapore: 'Gasten zijn zó anders'
De beste restaurants van Eindhoven: 10 op een rij
Mieke Berkers van Independent Hotel Show: ‘Onafhankelijke hotels zijn hot’
JANS’ Food & Wijnbar in Arnhem is vernieuwd en krijgt nieuwe eigenaren
Roy Spekhorst van Pelle's Deurningen deelt 5 succesfactoren voor terras
Cafe Decafe opent in Roterdam: 'Volledig gedecafeïneerde koffiebar'
Italiaans shared dining-restaurant Osteria Emilia geopend in Utrecht
Ladybird FC en The Joint: American comfort food van topkwaliteit
Scoor hoogwaardig horecameubilair op veiling Satelliet Outlet
Horeca-inrichting: dit zijn de regels voor geluid op een terras
BRAUPAKT brengt twee grote bierculturen samen
Het Noorden van Aalten over terugkerende gasten op het terras + 4 tips
Personeel Tijn Akersloot in Zandvoort hult zich in eersteklas zomerkleding
5 tips om het EK voetbal te organiseren en scoor 33,3% licentiekorting
Elke dag een top-omzet draaien op het terras: experts geven tips
Horecakeuken inrichten? Lees deze 5 handige tips
Ahmed Baglari vernieuwt elke 2 jaar interieur: 'Zo komen gasten terug'
Familiebedrijf NBC Congrescentrum heropend na anderhalf jaar bouwen
Aparthotel Citadines Canal geopend in centrum Amsterdam
Cocktailbar Belly of the Beast in Amsterdam: Een magische onderwaterwereld
Groter terras van café-restaurant BUURT in Den Bosch vraagt om toprosé
Overname horecazaak: hoe pak je zo’n intensief traject aan?
Previews: deze zes restaurants openen in 2024
SUPPER Hotel in Amsterdam voegt nieuwe suites toe
Bar Break: ode aan legendarisch Rotterdams Breakaway Café
Dit zijn de winnaars van de Independent Hotel Show Awards
Horeca-cao: 4 tips voor als een medewerker niet functioneert
Junkfood restaurant THE GOAT opent derde vestiging in Rotterdam
Dry martini: zonder twijfel de meest iconische cocktail ter wereld
Assen krijgt eind 2024 grote horecazaak: Zand Erover
Wouter Verkerk organiseert de Horeca Seizoen Kick-off op 8 april in Baarn
Muziek in je horecazaak: ‘Muziek bepaalt zeker 40% van de sfeer’
Hotelmerk The Usual opent in april in Rotterdam en groeit snel verder
Haagse Nieuwe Horeca Groep opent ‘future bistro’ L’Amour Toujours in Den Haag
Rick Kempen: 'Zorg voor een kwalitatieve bierkaart'
Bert van der Leden oud-eigenaar Supperclub en HappyHappyJoyJoy overleden
Rotterdams restaurant JAQ richt zijn pijlen op de lokale gast
Grapèlli Boutique Hotel opent haar deuren in centrum Alkmaar
Independent Hotel Show pitch: dit zijn de 3 genomineerde innovatieve producten
Eigenaren van DeDAKKAS openen deze zomer restaurant KASTAN in Hoofddorp
Hoe kunnen hotels meer uit hun ontbijt halen?
Airto Cramer, Vesper Bar: ‘Nieuwe generatie accepteert geen 12 uur per dag’
Ondernemers over de toekomst van de horeca: het ís rocket science!
Kaap de Goeie Hop en Gielke Tripel zijn Entree Huisbier van het Jaar
Creatief met Spritz: onbetwiste hardloper op het terras
Top 5 trendy ijs- en patisseriesmaken: vraag proefpakket aan
Satelliet organiseert van 18 t/m 22 maart de Terrasweek
In Italië is de aperitivo een begrip, maar ook de NLse horeca scoort ermee
Horeca-inrichting: een contract met een horeca-leverancier afsluiten?
't Pakhuus op Texel zweert bij reserveringssysteem van Guestplan
Tweede leven voor oude meubels De Eetbare Tuin in Halsteren na make-over
Hoe spreek je Generatie Z en millennials aan?
Horecaconcept ROAM & Desert Inn Pub opent in Carlton Oasis Spijkenisse
Horeca cao: hoe zit het met pauze en moet je deze doorbetalen?
Gratis The Amsterdam Coffee Festival ticket voor professionals 4 t/m 6 april
Dit zijn 5 innovatieve koffieproducten: ontdek de laatste trends!
The Amsterdam Coffee Festival 2024 zet in op duurzaamheid met WeCup
THE SIREN opent dit voorjaar haar deuren in Amsterdam
Hendrick’s GRAND CABARET: een decadente gin voor vrije geesten
Een terras met aantrekkingskracht op passanten
BenKom Group opent een hotel en twee restaurants in Hoofddorp
Château Neercanne in Limburg opent zeven luxe suites
Amstel lanceert Amstel Rosé voor retail en horeca
Horecaondernemer Won Yip: ‘Vijf dagen per jaar ben ik echt blij’
Pepsi krijgt een nieuwe, frisse look
Financieel specialist Maikel Lindewegen: 'Wel omzet, nauwelijks winst? Dan kloppen je cijfers niet'
Kunstdoolhof met speakeasy bar Doloris Anoma Maze in Utrecht opent in mei