Foto Thomas Segers

[Fotoalbum] Vrijthof 16, Hilvarenbeek

Meer ruimte en allure
“Sorry, we zitten vol.” Deze zin moesten de eigenaren van Vrijthof 16 in Hilvarenbeek te vaak uitspreken. Daarom kreeg designbureau Beers|Brickworks de opdracht om de goedlopende broodjeszaak te restylen tot een volwaardig restaurant. Zo is achter het oude woonhuis, waarin Vrijthof 16 is gevestigd, de afgelopen maanden hard gewerkt aan een tuinhuis dat is verbonden met de bestaande horeca.

n het hoge tuinhuis zijn veel hout, glas en dikke, velours gordijnen gebruikt. Daarnaast is de bestaande horeca aangepakt: patroontegels, houten vloeren en zwarte plafonds geven het pand volgens de designers zijn allure terug. Een witte tegelwand benadrukt het keukengevoel en de zitjes met verschillende hoogtes moeten gasten lokken om lekker borrelen. Daarnaast heeft Vrijthof 16 voor het eerst de beschikking over een bar.
Vrijthof16.nl

Eigenaren: Geert van der Ackerveken en Heidi van den Borne
Design: Beers|Brickworks

Reactie toevoegen