Promotioneel
Vleesvervangers met groenten in opkomst: 'Ook heerlijk als snack'
Op deze pagina lees je alles over nieuwe horecazaken en zaken die na een re-styling weer open zijn. Verder houden we je op de hoogte van alle trends en nieuws op het gebied van design.
Vleesvervangers met groenten in opkomst: 'Ook heerlijk als snack'
Deze 16 nieuwe restaurants hebben de ambitie om te groeien (tot keten)
Horeca cao: zo werk je met flexibele contracten zonder veel te betalen
Dit zijn de winnaars van Talent van de Toekomst 2024
Horecaondernemer Won Yip: ‘Vijf dagen per jaar ben ik echt blij’
Absolut Vodka en Sprite introduceren ready-to-drink cocktail in NL
Emile van der Staak, Niven Kunz en Luc Kusters koken 22 april voor Earth Day
Regel je personeelszaken goed en onbezorgd, net als Benders
Lukas Wiegman is uitgeroepen tot beste sommelier van Nederland
Hotelier Liset Bom durft te kiezen: 'Adults only zorgt voor meer omzet én rust'
Horeca cao: betaal je personeel extra op een officiële feestdag?
Nieuwe Garde Horeca Groep, Utrecht: 'Willen binnen 5 jaar 5 zaken openen'
Maikel Lindewegen: 'Wel omzet, nauwelijks winst? Dan kloppen je cijfers niet'
Plant FWD Week trekt 72 Amsterdamse restaurants: 20 april t/m 27 april 2024
Chef-kok Eveline Wu: 'Later ga ik uitslapen en lezen ...'
10 tips voor een winstgevend terrasseizoen
Beste restaurants Amersfoort: deze 7 zaken wil je bezoeken
Cocktailspecialist De Kuyper ondersteunt horecaondernemers: elke zaak een passend cocktailaanbod
De Bloody Mary: dit moet je weten over de ijzersterke brunchcocktail
Wouter Verkerk: 'Een slim plan zorgt voor een vol terras'
Biersommelier Wim Eussen: ‘Laat gasten wegdromen met een ándere Beierse Weizen’
Horeca-inrichting: 27 april Koningsdag, voldoe ik aan alle regels?
Na succes Gitane opent Angelo Kremmydas weer nieuwe zaak in Amsterdam
Horeca-cao verplichte RI&E: breng arbeidsrisico's in kaart
Ketens groeien door in 2024, maar het gaat lang niet altijd goed
HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch
Beachclub Klein Scheveningen in Lopikerkapel is failliet
Arjan Speelman slaat nieuwe weg in bij Ciel Bleu**: ‘Moest opnieuw beginnen’
Brouwerij Noordt in Rotterdam organiseert festival en expositie
Leeuwarden is de goedkoopste terrasstad en Den Haag de duurste
Vincent van Dijk: 'Horeca ziet in dat kleding hét visitekaartje is'
Herman Hell: ‘Sterrenzaken moeten zichzelf opnieuw uitvinden’
Maastrichter bierprimeur: Mergelwit
Dutch Taproom is Nederlandse craftbierbar in Londen: 'Unieke plek'
Duurzaam Gulpener: nieuw bier, nieuwe uitstraling
Robert van Heeswijk is nieuwe managing director van Carlton Hotel
Hoe ga je om met een krantenrecensie: ‘Kregen 4 reserveringen per seconde’
Sterchef Yornie van Dijk: ‘Ik moet gaan leren loslaten’
Joshua Mullock nieuwe Wine Director bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Horeca cao: Mag ik mijn horecawerknemer (verplichte) vrije dagen aanwijzen?
Barbue in The Hoxton Lloyd, Amsterdam: 'Cocktails met Zuid-Amerikaanse invloeden'
Alles over Hanky Panky cocktail: klassieker met bitter-kruidig randje
Zó verrijkt Fort bij Asperen het borrelmoment
Gijsbregt Brouwer: 'Betrek binnen bij buiten: is de investering waard'
Lokale honing verovert gastronomie: zo zet je het op de kaart
Frank van Meegen van De Zoes in Helden: 'Zitten non-stop vol'
Eric Toren van Bougainville*: 'Gasten zijn asociaal'
Misja Vorstermans geeft antwoord: wat moet de prijs van een cocktail zijn?
Michelin voegt deze 10 restaurants toe aan hun gids voor maart 2024
Dirk Beljaarts neemt afscheid als algemeen directeur van KHN
Vincent van Dijk: 'Horeca moet gasten óók beoordeling kunnen geven'
Horeca cao: Vanaf welke leeftijd mogen jongeren alcohol serveren?
Horeca-cao: welke (horeca)vergunningen heb ik nodig?
The Amsterdam Coffee Festival 4 t/m 6 april: dit is waarom je erbij wilt zijn
The Amsterdam Coffee Festival biedt oplossingen die bijdragen aan hogere efficiëntie
Bartender Sebastian Cichowlas: ‘We moeten goed naar onszelf kijken’
Zana Möhlmann werkt bij Manhattan in Singapore: 'Gasten zijn zó anders'
Mieke Berkers van Independent Hotel Show: ‘Onafhankelijke hotels zijn hot’
Horecaondernemer Herman Hell: 'Gasten zijn verleerd om fooi te geven'
Gijsbregt Brouwer: 'Met sushi-achtige bites maak je het verschil'
Roy Spekhorst van Pelle's Deurningen deelt 5 succesfactoren voor terras
Ladybird FC en The Joint: American comfort food van topkwaliteit
Wouter Verkerk: 'Besparen op verkeerde dingen leidt altijd tot drama'
Horeca-inrichting: dit zijn de regels voor geluid op een terras
BRAUPAKT brengt twee grote bierculturen samen
Het zwarte goud: Kaviaar staat bij steeds meer horeca op de kaart
Het Noorden van Aalten over terugkerende gasten op het terras + 4 tips
Personeel Tijn Akersloot in Zandvoort hult zich in eersteklas zomerkleding
Marco van der Wijngaard haalde net niet de wereldfinale Bocuse d’Or
13x nieuwe restaurants in Breda + tips
5 tips om het EK voetbal te organiseren en scoor 33,3% licentiekorting
Elke dag een top-omzet draaien op het terras: experts geven tips
Marco van der Wijngaard vertegenwoordigt NL tijdens Bocuse d’Or Europa
Vijf hotspots op de Wadden: van kipconcept tot duurzaam restaurant
Chef Rasmus Munk verzorgt sterrendiner in de ruimte voor € 450.000
Hiermee bied je je gasten een echt verwenmoment
Dit is waarom kip nu zo populair is + 14 kiprestaurants in Nederland
Groter terras van café-restaurant BUURT in Den Bosch vraagt om toprosé
India Poort in Hilversum: 'Fine dining met Indiase keuken is mogelijk'