Culinair bezoek voor Conservatorium hotel

Tags: Chef

Culinair bezoek voor Conservatorium hotel

Op 16 en 17 februari was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko in het Conservatorium hotel in Amsterdam.

Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executive chef Taiko restaurant, serveerden de chefs gezamenlijk een uniek 12-gangenverrassingsmenu aan bijna honderdveertig gasten. 

Chef Hisato Hamada

Chef Hisato Hamada vertoonde samen met Schilo van Coevorden zijn kookkunsten in de keuken van Taiko. Zijn thuisbasis is Tokio waar hij co-founder is van Wagyumafia, het bekendste en enige members-only restaurant in deze stad. De specialiteit van Hamada is het wagyu-beef dat zijn faam krijgt vanwege het hoge vetgehalte dat zich in de marmering toont en voor de unieke boterachtige smaak zorgt. 

Internationale top chefs

Taiko viert dit jaar haar vijfjarig jubileum. Gedurende dit lustrumjaar nodigt Van Coevorden verschillende internationale top chefs van over de hele wereld uit in zijn keuken. Elk van deze chefs zijn voor hem grote inspiratiebronnen waar hij een speciale band mee heeft. Hamada is de tweede gast-chef die werd verwelkomd in het Conservatorium hotel in Amsterdam. De volgende top chef staat al in de startblokken om naar het Conservatorium hotel te komen. Op 5 & 6 april is het de eer aan Bobby Geetha, executive chef van alle Asha’s restaurants wereldwijd. 

Artikel delen