Begin januari nam Arturo Dalhuisen de leiding op zich van de keuken van Restaurant Voltaire* in Leersum. Sinds 1 april is het team van het sterrestaurant uitgebreid met maître-sommelier Arnold Zwartkruis, sommelier Nils Snitselaar en souschef Ivanildo Kamperveen.
Met deze drie toevoegingen aan de keuken en service brigade staat er een team in Voltaire met veel ervaring, vakmanschap en een culinaire ambitie.
Arnold Zwartkruis brengt een ongelooflijke ervaring mee naar Voltaire nadat hij eerder onder andere negen jaar werkzaam was bij Inter Scaldes, vijf jaar bij Restaurant Aan de Zweth en één jaar bij De Lindenhof.
Nils Snitselaar heeft, ondanks zijn jonge leeftijd, zijn focus helemaal op schone en eerlijke wijnen gelegd. Snitselaar werkte eerder bij Voltaire voordat hij de afgelopen anderhalf jaar bij De Treeswijkhoeve als Sommelier. Vanaf 1 april keert hij echter terug naar Leersum als Sommelier.
Dalhuisen verwelkomt in zijn keuken souschef Ivanildo Kamperveen. Kamperveen werkte eerder met Dalhuisen bij The White Room voordat hij naar Restaurant Pure C ging. De afgelopen jaren werkte Kamperveen bij Soenil Bahadoer in De Lindenhof.
Bij Parc Broekhuizen staan, vanaf de opening in december 2016, culinair
vakmanschap en gastvrijheid voorop. In het Hoofdhuis vestigt Restaurant Voltaire met de open keuken en een prachtige uitzicht over de vijver. In december 2020 werd Bistro LOF geopend in de eeuwenoude boerderij van het landgoed. Er bevinden zich verder vijf salons en een Koetshuis waar tal van evenementen plaatsvinden waaronder vergaderingen, diners en bruiloften.
De tweeëntwintig hotelkamers ademen een bijzondere sfeer van luxe en modern comfort. Dit alles in een omgeving waar de geschiedenis letterlijk tastbaar is en omarmd wordt door ruimte en natuur.