200 plantaardige gerechten voor vloot Regent

200 plantaardige gerechten voor vloot Regent

Regent Seven Seas Cruises, 's werelds toonaangevende luxueuze cruisemaatschappij, heeft aangekondigd een uitgebreid aanbod aan innovatieve plantaardige gerechten aan de menu’s toe te voegen.

Vanaf 1 juli 2019 worden bij het ontbijt, de lunch en het diner meer dan 200 culinaire, plantaardige gerechten aangeboden. Door de veranderende smaak van luxereizigers, die tegenwoordig steeds meer veganistische of vegetarische levensstijlen volgen of liever plantaardige producten eten, breidt Regent haar menu’s uit en komt hiermee deze reizigers tegemoet.

Verschillende keukens 
De nieuwe gerechten zijn afkomstig van allerlei verschillende keukens, zoals bijvoorbeeld een champignontaart met brittle pie crust knapperige korst, champignon duxelles en rode peper coulis; falafel met harissa mayonaise, komkommer, mint en kappertjes; gekruide aardappel met groene erwt samosa en tamarinde chutney; en Chantilly zomerbessenpudding. Gerechten uit de Italiaanse, Griekse, Midden-Oosterse, Koreaanse, Thaise, Vietnamese, Mexicaanse, Italiaanse en Maleisische keuken worden aan boord aangeboden. Andere nieuwe hoogtepunten op de menu’s zijn de Power en Poke Bowls, plantaardige pasta’s en noedels en verfrissende salades en soepen. Bijzondere gerechten zoals de ImpossibleTM Cheeseburger en een perzikbosbessenvlaai met maïsmeel-amandeltopping maken het menu compleet. "Voor luxereizigers die steeds meer plantaardige producten aan hun maaltijden toevoegen, hebben wij ons aanbod aan boord uitgebreid met nog meer fantasierijke keuzes aan plantaardige en smaakvolle voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, die op bijzondere wijze gepresenteerd zullen worden,” vertelt Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. "Onze uitgebreide plantaardige keuken zet de hoogste maatstaf voor cruises in het luxe segment."

Culinaire voorstelling 
Wereldwijd bestellen ongeveer negen op de tien mensen, die geen veganist zijn, plantaardige maaltijden. De 200 gerechten worden volledig geïntegreerd in de dagelijkse menu’s op Regent’s schepen, in plaats van te worden aangeboden op een apart menu. Het nieuwe aanbod is ontwikkeld door het culinaire team van Regent, onder leiding van Bernhard Klotz, de Vice-President van Food and Beverage. Bernhard heeft over dit nieuwe aanbod overleg gevoerd met Christophe Berg, een wereldberoemde chef-kok, coach in culinair eten en auteur. ‘’Plantaardige gerechten spreken een breed publiek van luxe reizigers aan,’’ legt Klotz uit. ‘’Dit is een opkomende en moderne keuken. Onze gasten kunnen nu genieten van gerechten die in overeenstemming zijn met hun huidige eetstijl. Tegelijkertijd verleggen de nieuwe gerechten de grenzen van de culinaire voorstelling van de gerechten die Regent aanbiedt.’’

Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises biedt luxe reizigers een ongeëvenaarde ervaring. De moderne vier-schepen vloot van de cruisemaatschappij bezoekt meer dan 450 iconische en meeslepende bestemmingen over de hele wereld. In 2020 voegt Seven Seas Splendor een vijfde schip toe en groeit vervolgens met een zesde schip in 2023. Regent Seven Seas Cruises biedt cruises aan waarbij vrijwel alles inclusief is, met all-suite accommodatie, de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, ongelimiteerde Wi-Fi, persoonlijke service, exquise cuisine, kwaliteitswijnen en sterke dranken, fooien en zelfs een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger. Regent Seven Seas Cruises heeft een een $125 miljoen renovatieprogramma voltooid om de gehele vloot te upgraden naar het niveau gezet van  Seven Seas Explorer.

Artikel delen