Geslaagde editie Chefs at the Parc 2019

Tags: chef

Geslaagde editie Chefs at the Parc 2019

De laatste 4 dagen stond Parc Broekhuizen in Leersum in het teken van het Internationale Gourmet Festival Chefs at the Parc. In vier dagen tijd kookten binnen- en buitenlandse chefs voor de gasten. Deze chefs zijn samen goed voor meer dan vijftig Michelinsterren. 

Nooit eerder waren in Nederland zoveel Michelinsterren bij zo’n event. De chefs zijn in Nederland op uitnodiging van driesterren chef Jacob Jan Boerma (De Leest*** in Vaassen, Restaurant Voltaire* in Leersum en The White Room* in Amsterdam), die sinds 2017 als consulting chef betrokken is bij Parc Broekhuizen.

Programma
Het programma bestond uit 4 bijzondere avonden waarin sterrenchefs met elkaar koken. Op de zondag en maandag maakten ook Nederlandse chefs een bijzondere lunch met elkaar. Op de maandagavond vond de internationale Kitchen Party plaats waarbij ruim 10 internationale chefs aanwezig zijn. En daarnaast stond op het Parc’ een botanisch ‘Experience Center’ waarin de partners van het event voor een unieke combinatie en verbinding van ‘food & drinks’ zorgen. In onze story op Instagram (@Entreemag) vindt u vandaag een volledig fotoverslag van gisterenavond. 

Hieronder het overzicht van aanwezige chefs:

Vrijdag 24 mei:
Julien Royer van Restaurant Odette**, Singapore
Jacob Holmström van Gastrologik** Stockholm, Zweden
Hans Neuner van Restaurant Ocean** Porches, Algarve, Portugal
Jacob Jan Boerma, Restaurant De Leest ***, Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland
Robert Poel, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland

Zaterdag 25 mei:
Claude Bosi van Restaurant Bibendum** London, Engeland
Heinz Beck van Restaurant La Pergola *** Rome, Italie
Dieter Koschina van Villa Joya** Albufeira, Portugal
Jacob Jan Boerma, Restaurant De Leest *** Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot, Restaurant Voltaire * Leersum, Nederland
Robert Poel, Restaurant Voltaire * Leersum, Nederland

​Zondag 26 mei lunch:
Onno Kokmeijer van Ciel Blue** Amsterdam
Stefan van Sprang van Restaurant Aan de Poel ** Amstelveen
Fred Musterd van Restaurant Fred ** Rotterdam
François Geurds, FG Restaurant** en FG Food Labs*
Jacob Jan Boerma, Restaurant De Leest ***, Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot, Restaurant Voltaire * Leersum
Robert Poel, Restaurant Voltaire * Leersum

Zondag 26 mei diner:
Christian Kuchler van Taverne Schaefli**  Wigoltingen, Zwitserland, amuses
Jan Hartwig van Restaurant Atellier***  München, Duitsland
Peter Knogl van Restaurant Cheval Blanc*** Basel, Zwitserland
Edwin Vinke, Restaurant De Kromme Watergang **, Hoofdplaat                               
Jacob Jan Boerma, Restaurant De Leest ***, Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland
Robert Poel, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland

Maandag 27 mei lunch:​
Dick Middelweert van Restaurant De Treeswijkhoeve** Waalre
Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel** Rotterdam
Jarno Egge van Restaurant De Groene Lantaarn** Zuidwolde
Sounil Bahadoer van Restaurant De Lindenhof ** Nuenen
Moshik van Restaurant & Moshik ** Amsterdam
Robin van de Bunt van Restaurant De Leuf * Ubachsberg
Tim Golsteijn van Restaurant Bourganville * Amsterdam 
Jacob Jan Boerma, Restaurant De Leest ***, Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland
Robert Poel, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland

Maandag 28 mei diner:
Rolf Fliegauf van Ecco Ascona** St. Moritz, Zwitserland
Tanja Grandits van Stucki Restaurant** Basel, Zwitserland
Georgianna Hiliadaki van Funky Gourmet**  Athene, Griekenland
Christian Kuchler van Taverne Schaefli ** Wigoltingen, Zwitserland
Silvio Nickol van Palais Coburg**, Wenen, Oostenrijk
Jim Ophorst van Trisara*, Phuket, Thailand
Jannes Brevet van Interscaldes***, Kruiningen, Nederland
Eckart Witzigmann
Jacob Jan Boerma, Restaurant De Leest ***, Vaassen, Nederland
Thomas Diepersloot, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland
Robert Poel, Restaurant Voltaire *, Leersum, Nederland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Artikel delen