Internationale topchefs op Taste 2019

Internationale topchefs op Taste 2019

Topchefs uit binnen- en buitenland verzamelen zich van 31 mei tot en met 3 juni voor de 11e keer in het Amstelpark. Zij blazen bezoekers omver met de nieuwste culinaire innovaties en smaaksensaties.

Taste belooft veelzijdiger dan ooit te worden met deze editie 20+ restaurants, waaronder Yamazato*, De Kruidfabriek by Lute, 212*, Spectrum** en Ron Gastrobar Indonesia. Verwacht meer dan 100 gerechten, masterclasses, kookworkshops, proeverijen en een delicatessenmarkt. Dit jaar lanceert Taste een nieuwe feature in Amsterdam. De NEFF Chef’s Table: exclusief tafelen bij wereldse topchefs tijdens intieme kooksessies. De line-up aan topchefs is bekend! Exclusieve kaarten voor de verschillende sessies zijn vanaf nu te bestellen via de website van Taste of Amsterdam.

NEFF Chef's Table
Een primeur op Taste of Amsterdam: aanschuiven in een intieme setting, terwijl topchefs live voor jou koken. Zittend rondom de keuken kunnen bezoekers meegenieten van kookspektakels van tientallen sterren. Chef en ambassadeur van de Franse keuken Alain Caron neemt een Frans sterrenteam mee om één van de speciale sessies te vervullen. Dit team is samen goed voor 10(!) sterren. Een zeldzame vertoning en nog nooit eerder gepresenteerd op een culinair festival in Nederland. Andere spectaculaire culinaire sessies worden vervuld door onder andere Schilo van Coevorden (Taiko), Jermain de Rozario (De Rozario*), Edwin Vinke (De Kromme Watergang**), Luc Kusters (Bolenius*), Raoul Meuwese (Bridges*) en de Duitse chef Thomas Bühner***. Per sessie kunnen 30 fijnproevers genieten. Voor deze feature worden exclusieve tickets verkocht. De kaartverkoop is gestart!

Highlights
Taste of Amsterdam staat na 10 jaar nog volop in het teken van vernieuwing. Een nieuwe feature, meer duurzame oplossingen en een overvloed aan nieuwe smaken. Het restaurantfestival presenteert elk jaar culinaire trends en innovaties op een toegankelijke manier voor elke foodie. Geniet dit jaar van gerechten vol passie van o.a. The Harbour Club, BAUT, The Roast Room, Bord'Eau*, La Rive en The Gaia. Nieuw in Amsterdam en ook te ontdekken op Taste of Amsterdam zijn het populaire Super Lyan en cevicheria Sjefietshe. Er zijn meer primeurs: de Gault&Millau 17+ Club. Hier kun je culinair genieten terwijl chefs met 17 punten of meer de sterren van de hemel staan te koken. Iedere dag komen er drie chefs met 17 punten of meer ieder één gerecht koken. Chefs stemmen de gerechten onderling af zodat alle drie de gerechten samen geproefd kunnen worden. Naast genieten ook iets opsteken? Bij Ketel One maak je cocktails met verse kruiden of Espresso Martini's en een biercollege volg je bij Gulpener Bierbrouwerij. Metropolitan en Bourgondisch Lifestyle lanceren dit jaar voor het eerst een Dessert Experience. Hoofdsponsor NEFF presenteert deze editie opnieuw de NEFF Kookschool en Kinderkeuken, NEFF Chef’s Theater en de nieuwe NEFF Chef’s Table.

Tickets
Tickets voor Taste of Amsterdam en NEFF Chef's Table zijn nu online te bestellen. Dagtickets voor Taste of Amsterdam zijn verkrijgbaar voor €12,50 (inclusief boekingskosten). Let op, dit jaar is een kaart geldig voor een specifieke dag. Een passe-partout (€17,50) is geldig van vrijdag t/m zondag. Kaarten voor NEFF Chef's Table zijn los verkrijgbaar en kennen verschillende prijzen.

Openingstijden
Vrijdag 31 mei 2019              12:00 uur – 23:00 uur
Zaterdag 1 juni 2019             12:00 uur – 23:00 uur
Zondag 2 juni 2019               12:00 uur – 23:00 uur
Maandag 3 juni 2019            17:30 uur – 23:00 uur uitverkocht

Artikel delen