Win: Smokey Goodness 3 van Jord Althuizen

Win: Smokey Goodness 3 van Jord Althuizen

Speciaal voor dit BBQ-seizoen bracht Jord Althuizen, wereldkampioen op dit culinaire gebied, onlangs zijn nieuwste boek uit in zijn barbecueserie: ‘Smokey Goodness 3 | Het bigger better BBQ boek’. Hiermee laat Althuizen zijn lezers kennismaken met de Zuid-Afrikaanse braai. En goed nieuws: Entree mag namelijk 3 exemplaren weggeven van Smokey Goodness 3.

Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek is het nieuwste kookboek van barbecue-held Jord Althuizen. Dit is het echte barbecuewerk: stoer, slow en avontuurlijk. Met nieuwe flavours voor jouw favoriete Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en... desserts. Ontdek dit keer de Zuid-Afrikaanse braai. Voor alle achtertuin avonturiers. Jord Althuizen is de man achter Smokey Goodness, het BBQ-bedrijf dat Nederland verovert. Zijn boeken Smokey Goodness en Smokey Goodness 2 zijn absolute bestellers en winnaar van Kookboek van het Jaar 2016 én Kookboek van het Jaar 2017.

Win
Wij mogen ter ere van onze barbecue-speciaal 3 kookboeken weggeven van Smokey Goodness 3 van Jord Althuizen.Laat hiervoor via redactie@entreemagazine.nl weten waarom het boek juist in uw horecazaak moet liggen.

Let op! De winactie is inmiddels al afgelopen en de winnaars zijn bekendgemaakt. Houd onze website in de gaten voor andere winacties!

Artikel delen