10 bureaus starten The Food and Wine Republic

10 bureaus starten The Food and Wine Republic

10 Europese bureaus slaan de handen ineen en starten The Food and Wine Republic, een PR netwerk voor FMCG en drankenmerken. 

Tien in food, wine en hospitality gespecialiseerde PR bureaus lanceren vandaag een nieuw samenwerkingsplatform en een website. Onder de naam Food and Wine Republic zullen zij vanaf vandaag gemakkelijk vindbaar en herkenbaar zijn voor internationale opdrachtgevers die publiciteit en promotie nodig hebben voor merken, regio’s of  herkomstbenamingen. Alle deelnemende bureaus zijn zelfstandige, gespecialiseerde bedrijven die voor honderd procent actief zijn in de wereld van food, wijnen en gastronomie. Hoewel gevestigd in verschillende landen hebben zij dezelfde achtergrond en beschikken zij over dezelfde middelen en technieken om foodies, wijnconsumenten en professionals in hun eigen land via relevante media te bereiken.

De bureaus zijn gevestigd in, Amsterdam, Hamburg, Kopenhagen, London, Madrid, Milaan, Parijs en Stockholm. Alle kantoren hebben ruime ervaring in de foodsector en excellente media contacten. Zij zijn dagelijks actief met merkactivatie, persberichten, persreizen, media events, social media en digital marketing. Ook organiseren de bureaus zelfstandig proeverijen of staan op internationale beurzen of lokale foodfestivals. Door deze nieuwe samenwerking wordt het makkelijker om bestaande en nieuwe opdrachtgevers te laten profiteren van de netwerken van andere bureaus in de omliggende landen. Alle aangesloten bureaus kunnen hiermee hun service levels uitbreiden met behoud van zelfstandigheid.

Deelnemende bureaus
Benelux              Amsterdam       Pitch PR              www.pitchpr.nl
Denemarken     Kopenhagen     House of Wine  www.vinrejser.dk/english
Duitsland           Hamburg           ff.k PR                 www.ffk-pr.com
Frankrijk             Parijs                  SoWine               www.sowine.com
Frankrijk             Parijs                  SoFood               www.sofood.paris
Italië                   Milaan                Rossi & Bianchi www.rossiebianchi.com
Spanje                Madrid               Mateo & Co       www.mateoandco.es
UK                       Londen               Elliot’s Agency   www.elliottsagency.com
Zweden              Stockholm         Prat PR               www.prat.se
Zweden              Stockholm         Kitchen PR         www.kitchenpr.se

Artikel delen