Online veilen van wijnvoorraden, direct cash

Tags: wijn

Online veilen van wijnvoorraden, direct cash

Winefield’s Auctioneers ondersteunt restaurants met veilen van wijn voorraden.

Veel restaurants zitten acuut met een cashflow probleem door de verplichte sluiting vanwege het Covid-19 virus. Ondernemers komen met slimme initiatieven om hun hoofd boven water te houden in deze crisistijd, zoals het bezorgen en cadeaubonnen. Veel restaurants hebben een grote wijnvoorraad die in de komende tijd niet liquide te maken is. Winefield’s Auctioneers helpt restaurant graag met het veilen van hun wijncollectie.

Direct contant geld voor uw wijnen

''In moeilijke tijden moeten we elkaar als ondernemers steunen, de telefoon staat roodgloeiend voor aanvragen van taxatieverzoeken voor wijncollecties. Bij ons is de verkoop van wijnen geen probleem, omdat er wereldwijd veel vraag blijft en ons koperspubliek altijd goede wijnen blijft drinken - ook in crisistijd. Veel restaurants kennen Winefield’s Auctioneers wellicht nog niet en met de verkoop van wijnen  uit hun wijnvoorraad kunnen wij hopelijk een steentje bijdragen in het overleven in deze moeilijke tijd. ‘ aldus Milan Veld CEO van Winefield’s Auctioneers. Hoewel het ongebruikelijk is in de veilingwereld, kan Winefields op grond van de taxaties ook direct een voorschot op de veilingresultaten uitbetalen, als dat nodig is.

Welke wijnen

Winefield’s Auctioneers veilt wijnen in alle categorieën. Van mooie drinkwijnen tot de echte investeringswijnen en zo ook port en gedistilleerd. In Singapore is de situatie inmiddels weer rustig en stabiel rondom het Covid-19 virus. Op de veiling van 9 februari heeft Winefield’s daar nog ruim 90% verkocht. De volgende veiling is op 10 mei in Singapore. Vanaf medio april zullen er meerdere live en online veilingen worden georganiseerd. Op www.winefields.com kan de veilingkalender gevonden worden. Taxatie verzoeken kunnen worden gemaild naar: info@winefields.nl .Winefield’s komt geheel kosteloos met een waardebepaling van uw wijnvoorraad.

 

 

Tags: 
Artikel delen