Hampshire Hotels presenteert eigen wijn

Tags: wijn

Hampshire Hotels presenteert eigen wijn

Tijdens de halfjaarlijkse hotelvergadering is de officiële ‘Hampshire wijn’ gepresenteerd aan alle eigenaren en hotelmanagers van Hampshire. De wijnen, een witte en rode variant, zullen vanaf vandaag in de hotels geschonken worden.

Speciaal voor deze gelegenheid, kwam Peter van Houtert, directeur van wijnimporteur Verbunt-Verlinden, vertellen over de wijn en de keuze: ‘ Beiden mooie wijnen uit Zuid-Frankrijk, waar we als wijnimporteur trots op zijn en die tijdens de proefsessie door Hampshire ook als zodanig beoordeeld werden, “ aldus Van Houtert. Na de korte introductie werden de glazen gevuld en er gezamenlijk geproost door de aanwezigen.

Passend bij hotel
Afgelopen jaar is het idee ontstaan om een gezamenlijke ‘Hampshire wijn’ te gaan serveren aan de gasten. Een eigen wijn met de uitstraling van de hotelketen; een kwaliteitsproduct, met een eigen signatuur door het speciaal ontworpen Hampshire flessenlabel met logo. De keuze voor de wijnen kwam tot stand door een proefsessie tijdens de algemene hotelvergadering in november 2018 in samenwerking met wijnimporteur Verbunt-Verlinden. Na een blinde proefsessie zijn er door alle aanwezigen twee wijnen uitgekozen; een Sauvignon Blanc en een Merlot. Beide wijnen komen van het wijnhuis Laurent Miquel, een familiebedrijf uit de regio Languedoc in Zuid-Frankrijk. Hampshire Hotels wil met deze stap haar merk nog verder versterken en een eigen gezicht geven in de hotelwereld. Meer informatie over Hampshire is te vinden op www.hampshire-hotels.com

Artikel delen