Advertorial
Foto Valeria Aksakova

Cashr: de makkelijkste kassa voor de horeca

Met Cashr wordt iedere tablet of smartphone een kassa. De bediening van de Cashr app is intuïtief en behoeft nauwelijks uitleg. In de online backoffice heeft u altijd realtime inzicht in de omzet. Door Cashr verder uit te breiden met bonprinters, pinterminals en scanners ontstaat een compleet afrekensysteem.

Cashr heeft voordelige maandtarieven en je betaalt naar ratio van gebruik. Kortom, Cashr gaat een stap verder zonder dat u hoge investeringen hoeft te doen.

Nieuwe functies
Online kassasystemen kunnen alles wat traditionele kassa’s kunnen met als voordeel dat ze er een stuk moderner uitzien, compacter zijn en makkelijk te vervangen in het geval er een defect optreedt. Elke maand krijgt de software een update, zodat u geheel gratis kunt beschikken over nieuwe functies en de laatste verbeteringen. Bovendien heeft u altijd een back-up van de gegevens van die dag, maand, jaar omdat alles wordt opgeslagen op zwaar beveiligde servers.

Administratie
Cashr is onderdeel van de ‘cloud’ en is hiermee beschikbaar voor iedere andere softwareleverancier. Ontwikkelaars kunnen slimme koppelingen maken met het API programma van Cashr. Dat automatiseringsvoordeel maakt het online kassasysteem gemakkelijk uit te breiden met andere systemen die u belangrijk vindt. Neem bijvoorbeeld uw administratie. Hierdoor is er een rechtstreekse brug gevormd tussen het afrekenen van een bonnetje, de dagomzet op de kassa-uitdraai en het maandoverzicht van de omzet in de administratie. Zelfs de btw is netjes opgeteld, mooi sluitend en klaar voor verzending naar de Belastingdienst.

Besparing
Door het automatiseren van de bedrijfsvoering, zorgt Cashr voor een besparing in een aantal kosten van uw onderneming. Met een gekoppelde pinterminal is bijvoorbeeld de mogelijkheid op kasverschillen minimaal. Alles wat aangeslagen wordt, vloeit door tot in de adminsitratie. De kassa en dus de boekhouding is sluitend. Bovendien gaat  deze automatisering ook fraude tegen. Zeker bij volledig digitaal afrekenen (alleen pinnen).

Kassahardware
Tegenwoordig bieden kassa’s in de Cloud nog een groot voordeel. De kosten van het serverpark worden gedeeld door een groot aantal klanten. De klant hoeft geen losse updates uit te laten voeren en licentiebedragen te betalen. Met andere woorden, klanten hoeven niet langer een server of complexe kassahardware aan te schaffen.

Meer info
Ook gebruikmaken van deze moderne automatisering? Ga voor meer informatie naar Cashr.nl of download nu de gratis kassa app voor iOS en Android.

Reactie toevoegen