Advertorial
Foto Pim Ras

Gratis demonstratie Lattiz

Steeds meer horecaondernemers kiezen voor de Lattiz, de melkschuimmachine van zuivelbedrijf FrieslandCampina. In deze rubriek vertellen zij hoe zij het gebruik ervan ervaren.

Anuschka Schoppe, Strandhuys Katwijk, Katwijk aan Zee: “Vorig jaar zomer besloten we om de Lattiz aan te schaffen. Onze zaak groeide en we redden het niet meer om melk met de hand op te schuimen. Dat kostte teveel tijd en niet iedereen kan het even goed. Je krijgt daardoor verschil in de kwaliteit van het schuim. Voor ons is koffie een hardloper, dus we willen graag een zo constant mogelijk niveau uitserveren. We kunnen rekenen op de Lattiz. Met het terras meegerekend telt de zaak ruim 300 zitplaatsen."

Goede respons
"De machines – we hebben er 2 – zijn onmisbaar tijdens piekmomenten. Ze zorgen voor rust. Van onze gasten krijgen we bovendien goede respons op de cappuccino’s en lattes. De melk heeft een zoet karakter en dat valt in de smaak. Een ander belangrijk voordeel voor ons is de hygiëne. Het is een schone machine. Je hoeft eigenlijk alleen het lekbakje af te wassen. Natuurlijk halen we er regelmatig een doekje overheen, maar we zijn amper tijd kwijt aan het schoonhouden van de Lattiz.”

Gratis demonstratie
Bent u ook enthousiast over de mogelijkheden van Lattiz? Vraag hier een gratis en vrijblijvende demonstratie aan in uw horecazaak.

www.lattiz.com/nl/probeer-nu/

Tags: 

Reactie toevoegen