Advertorial

Horeca gezocht Sluiswachterhuis Scheveningen

Het monumentale Sluiswachtershuis in Scheveningen wordt verkocht. Het Norfolkterrein wordt op dit moment ontwikkeld tot modern woon-werkgebied. Er wordt een partij (of combinatie van partijen) gezocht voor de herontwikkeling van het Sluiswachtershuis.

Het grootste deel van de begane grond is bedoeld voor een eigentijds horeca concept. In de rest van het gebouw is ruimte voor andere functies. Het gebouw van circa 600 m2 is een gemeentelijk monument. Toch bestaat er de mogelijkheid om een open inrichting te creëren. Zo kan er een ruime ontmoetingsplaats ontstaan, met de klassiek uitstraling van 19e-eeuwse bouwstijl. Aan de begane grond van het pand kan een ruim terras van circa 100 m2 worden ingericht.

Fases
Het pand wordt per openbare verkoopprocedure aangeboden. De procedure bestaat uit twee fases. De openbare selectie vindt plaats op basis van een visie op het concept, referenties en financiële draagkracht. In de verkoopfase mogen de vier partijen die worden geselecteerd het plan verder uitwerken en ontvangen hiervoor een vergoeding van € 2.500. De uiteindelijke gunning vindt plaats op basis van de kwaliteit van het plan en de hoogte van het bod. Zie voor informatie over de verkoop en aanmelding www.denhaag.nl/sluiswachtershuis

Reactie toevoegen