Advertorial

Innovatie knaagdieren verjager

Muizen in de zaak is de schrik van elke horecaondernemer en overlast waar je snel vanaf wilt. Door de zachte winters van afgelopen jaren zijn hun overlevingskansen toegenomen en is overlast vaker en talrijker. Vallen en gif doen hun werk wel maar als de populatie groot genoeg is blijft het als dweilen met de kraan open.

Muizen vertellen elkaar niet waar er wat te halen valt maar volgen elkaars geurspoor. Voor de detectie van gevaar is het gehoor het belangrijkste, zicht is minder goed ontwikkeld. Een ultrasoon verjager zoals de afgebeelde Ultrasonic Attack Wave Pestrepeller produceert een permanente herrie met een geluidsdruk van 130 dB uit 2 speakers. Herrie voor knaagdieren wel te verstaan want een geluidfrequentie van 30 kHz is voor mensen niet meer hoorbaar.

Overbelast
Permanente geluidsdruk veroorzaakt stress en omdat het gehoor wordt overbelast kunnen muizen het gevaar niet meer horen aankomen. Binnen enkele dagen wordt muizen activiteit merkbaar minder en verdwijnt na enkele weken wanneer er ook geen geursporen meer kunnen worden gevolgd. Incidenteel kan bezoek nog wel voorkomen door voedselschaarste als gevolg van een hoge populatie druk waardoor de risicobereidheid toeneemt.

Een ultrasoon verjager kan overal worden opgesteld, in de voorraad ruimte, de keuken en de ontvangstruimte voor de gasten. Meer informatie op http://diergedrag.nl/overlastbestrijding-ratten-muizen

 

Reacties

afbeelding van Avast Support

It is a helpfull information and also get good knowledge and ideas from this blog.Avast Support

afbeelding van nehasharma

Thanks for sharing this phenomenal post. I must say I enjoyed scanning this wonderful post. It had been very informative and helpful post you tell us, continue to good work. Call Girls in Delhi

Reactie toevoegen