Advertorial

U kunt investeren voor de wintermaanden

Er zijn al vele horecaondernemers u voor geweest die hun onderneming een boost hebben gegeven met het PIN Voorschot. Door te investeren in bijvoorbeeld een nieuw interieur, verbouwing van uw horecagelegenheid of gezien de komende feestdagen, grotere inkoop van dranken en dus meer voorraad aanschaffen, trekt u meer gasten naar uw restaurant.

Met een PIN Voorschot krijgt u de beschikking over voldoende werkkapitaal op het moment dat ú het nodig heeft, zodat u het seizoen voor kunt zijn. Dit biedt natuurlijk mooie kansen tijdens de wintermaanden en de feestdagen. Voor deze kansen is geld nodig en PIN Voorschot maakt dat eenvoudig mogelijk.

Hoe werkt het precies?
EMF koopt een gedeelte van de PIN omzet van de komende 3 of 6 maanden en betaalt daarvoor een voorschot in de vorm van een bedrag tussen de EUR 2.000 en EUR 50.000. Vervolgens wordt gedurende de termijn van de transactie de PIN omzet door CCV gesplitst in twee bedragen. Eén bedrag gaat naar EMF als aflossing en het andere bedrag gaat net zoals daarvoor naar de rekening van de ondernemer. Zodoende wordt iedere dag een beetje afgelost, afhankelijk van de PIN omzet van die dag. Als er veel omzet is wordt meer afgelost; als er weinig of geen omzet is wordt die dag minder of niets afgelost. Kortom, u kunt op een snelle, duidelijke en eenvoudige wijze verder komen met uw onderneming en uw onderneming laten groeien. Wij komen graag persoonlijk en vrijblijvend bij u langs om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en te helpen bij de eventuele aanvraag.

De voordelen
* Intake bij u op locatie, wel zo makkelijk
* Aanvragen is vrijblijvend en gratis. U betaalt pas zodra u daadwerkelijk een PIN Voorschot neemt.
* Geld is snel beschikbaar.
* Afbetaling is flexibel, zonder vaste betalingstermijn en beweegt mee met uw dagelijkse omzet.
* Bij eerder aflossen krijgt u van ons een korting, dus geen boete.

Wilt u meer weten? Bezoek onze site, www.pinvoorschot.nl. Hier vindt u ook ervaringen van vele ondernemers die al eens gebruikmaakten van het PIN Voorschot. Of bel ons direct op 088-3880880, wij staan u graag te woord.

Reactie toevoegen