Unieke actie Stoov warmtekussens
Advertorial

Unieke actie Stoov warmtekussens

Stoov, het bedrijf achter de draadloze warmtekussens voor op het terras, timmert hard aan de weg. Onlangs leverde Stoov een verrijdbaar oplaadstation met 16 warmtekussens uit aan het 100e terras in Nederland.

"We zien dat steeds meer horecazaken kiezen voor het comfort, gemak en duurzaamheid van onze warmtekussens", aldus Teun van Leijsen van Stoov. "Wat we in de afgelopen twee jaar geleerd hebben van onze klanten is dat de warmtekussens aantoonbaar van toegevoegde waarde zijn op het terras. Niet alleen een verrassende beleving voor de gast, maar aantoonbaar meer omzet en gebruiksvriendelijk voor personeel. Comfort, winstgevendheid en duurzaamheid gaan dan hand in hand."

15% meer terrasomzet
Maar hoe verdien je de aanschaf van de warmtekussens dan terug? "Veel ondernemers zien de toegevoegde waarde, maar hikken aan tegen de initiële aanschafprijs van de Stoov warmtekussens. Maar nu we weten dat onze klanten tot zelfs 15% meer terrasomzet weten te realiseren, zien we dat ze de warmtekussens in 1 terrasseizoen hebben terugverdiend."

Weinig energiekosten
Een korte berekening leert dat wanneer je in 6 weken het voor- en naseizoen je terrasstoel een half uur langer bezet weet te houden met 1 consumptie van €2,50 je het warmtekussen van €100,- al terugverdiend hebt. En de energiekosten van de warmtekussens dan? "Die zijn nihil, met maximaal 12 watt stroomverbruik hebben we het over een stroomverbruik van nog geen €1,50 euro per jaar."

Aantrekkelijk aanbod
Om de drempel nog verder te verlagen heeft Stoov dit najaar een speciaal samenwerkingsaanbod voor de horeca. "We merken wanneer gasten de warmtekussens hebben ervaren op het terras, zij er vaak eentje voor thuis kopen via onze webshop. Het horecaterras is in die zin een etalage voor Stoov." In ruil voor zichtbaarheid onder de doelgroep op het terras en op social media heeft Stoov een aantrekkelijk aanbod voor de aanschaf van de warmtekussens. "Dan snijdt het mes aan twee kanten. Het is niet alleen onze ambitie om de horecaterrassen te verduurzamen, we willen ook mensen thuis en onderweg blij maken en inspireren met ons duurzame product."

Gastvrij Rotterdam en BBB Maastricht
Wil jij je gasten verrassen en je terras verduurzamen? Meld je dan hier aan of bezoek de Stoov stand tijdens Gastvrij Rotterdam en BBB Maastricht.

Stoov.com/winwin

Reacties

Reactie toevoegen