Advertorial

Vierde editie The Amsterdam Coffee Festival

The Amsterdam Coffee Festival vindt dit jaar voor de vierde keer plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam. Na een succesvolle derde editie, waar gedurende drie dagen meer dan 12.500 coffee aficionado’s en koffieleuten genoten van de nieuwste koffietrends, zal de Westergasfabriek zich wederom hullen in koffiearoma’s.

The Amsterdam Coffee Festival vindt plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 maart 2017. Het festival staat geheel in het teken van koffie, thee en chocola. Een verscheidenheid aan koffiemerken is vertegenwoordigd door professionele branders, vakkundige baristas en echte liefhebbers. 

The Coffee Mixologist Competition
Koffie en cocktails vormen een gevaarlijk lekkere combinatie. Tijdens The Coffee Mixologist Competition, een unieke wedstrijd die wereldwijd voor het eerst wordt gehouden, komen deze twee dranken op bijzondere wijze samen. Baristas en cocktailsommeliers worden tijdens The Coffee Mixology Competition uitgenodigd om in duo’s de ultieme koffiecocktail te creëren. 

Latte Art Live
’s Werelds beste latte artiesten komen bij elkaar om het publiek te laten zien welke Latte Art kunsten zij in huis hebben. Ook nemen professionele en amateur latte artiesten het tegen elkaar op tijdens informele Latte Art Throwdowns. Wil je zelf ook een mooie latte schenken? Leer van de lattemeesters en -liefhebbers tijdens één van de interactieve masterclasses.

Coffee & Food Pairing Experience
Dé Coffee & Food Pairing hit van 2016 keert terug naar The Amsterdam Coffee Festival. Rikard Andersson, chef-kok van restaurant Scandinavian Embassy, verzorgt samen met hoofdbarista Nicolas Castagno exclusieve Coffee & Food Pairing Experiences in de VIP-suite. Hoewel het hoogstaande menu van het prijswinnende restaurant nog heel even geheim blijft, is zeker dat het ook dit jaar een unieke ervaring wordt, die je absoluut niet mag missen.

Tickets
Super Early Bird tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.amsterdamcoffeefestival.com. Ook zijn binnenkort de Early Bird VIP tickets beschikbaar, waarmee je toegang krijgt tot de Coffee & Food Pairing Experience en een gratis cocktail kan bestellen. Kinderen tot 16 jaar zijn van harte welkom tegen gereduceerd tarief en voor kinderen tot 10 jaar is toegang kosteloos.

Reactie toevoegen