Advertorial

Win een vacumeermachine of twee dagen Parijs

MULTIVAC Compactline richt zich op versspecialisten in foodretail en foodservice, waaronder kleine tot middelgrote horecabedrijven, cateraars en zorginstellingen. Alle compacte verpakkingsmachines, zoals vacumeermachines en topsealers, zijn ontworpen volgens het Hygiëne DesignTM. Door het gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen en gladde oppervlakken, snel en eenvoudig (vochtig) te reinigen.

Dit voorjaar lanceert MULTIVAC een eigen veilingsite. Elke twee weken veilen wij een nieuwe én/of een gereviseerde vacuümkamermachine. Wilt u automatisch een melding als de eerste veiling van start gaat? Vul dan uw mailadres in op www.wineenvacumeermachine.nl. Bovendien maakt u daarmee kans op een tweedaagse trip naar Parijs of op de compact vacumeer machine Baseline P200.

Tafelmachines
MULTIVAC tafelkamermachines bieden een ideale oplossing voor het snel en eenvoudig verpakken van kleinere producten. Door hun compacte afmetingen kunnen ze flexibel worden gebruikt. De evacuatie- en begassingsprocessen worden drukgeregeld uitgevoerd en garanderen zo een reproduceerbare verpakkingskwaliteit. De tafelmachines kunnen eenvoudig worden bediend, gereinigd en onderhouden. Alle MULTIVAC tafelmachines van de C-serie beschikken over een deksel met kijkvenster waardoor het verpakkingsproces kan worden gevolgd. De best verkochte vacuümmachine, type 200 is ook uitvoerbaar met hoog deksel. Met name voor het verpakken van hogere producten zoals kaaswigjes is dit de perfecte oplossing.

Standmachines
MULTIVAC standkamermachines zijn door hun verplaatsbare onderstel mobiel inzetbaar en kunnen snel worden verplaatst. Ze zijn ook geschikt voor het verpakken van grotere producten. De vacuümmachines kunnen eenvoudig worden bediend, gereinigd en onderhouden. Ze verschillen van de modellen van de C-serie door begrensde uitrustingsopties en een vereenvoudigde besturing. Door een volledig transparant kamerdeksel kan het verpakkingsproces worden gevolgd.

Dubbele kamermachines
MULTIVAC dubbele kamermachines hebben twee kamers. Terwijl in de eerste kamer wordt verpakt, kan de tweede kamer al worden ontladen en weer beladen. Zo wordt het verpakkingsproces bijzonder efficiënt. Ze verschillen van de modellen van de C-serie door begrensde uitrustingsopties en een vereenvoudigde besturing. BASELINE dubbele-kamermachines van MULTIVAC kunnen eenvoudig worden bediend, gereinigd en onderhouden. Afhankelijk van de individuele eisen kunnen pompen met verschillend vermogen worden aangebracht.

Kamermachines met transportband
MULTIVAC kamerbandmachines zijn een geautomatiseerde oplossing voor het verpakken van grote charges in zakken. Door de automatische toevoerband is het laadproces van het verpakkingsproces losgekoppeld. Door de combinatie met MULTIVAC krimp- en drooginrichtingen kunnen de kamerbandmachines tot een krimpverpakkingsmachine worden uitgebreid. Door hun veelvoudige uitrustingsopties zijn ze flexibel inzetbaar en kunnen ze voor individuele eisen worden geconfigureerd. Kamerbandmachines van MULTIVAC overtuigen een heel machineleven lang door hun productiviteit en verpakkingskwaliteit.

www.wineenvacumeermachine.nl

Reacties

Reactie toevoegen