Bos&Bos Catering overgenomen door Vermaat

Bos&Bos Catering overgenomen door Vermaat

Per 1 oktober 2018 zijn zowel Bos&Bos Catering als de locaties (Bites&Flights op Groningen Airport Eelde, Mendini Restaurant in het Groninger Museum, Grand Café Krul in het Drents Museum, Huis de Beurs, het Groninger Forum, DOT Groningen, Paviljoen Sterrebos) verkocht aan horecagroep Vermaat.

Bos&Bos Catering is gestart in 2003 en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Tot de locaties behoren een aantal geweldige locaties in Noord-Nederland. 

Horecaconcepten op maat
Horecabedrijf Vermaat uit IJsselstein is ooit begonnen als delicatessenwinkel. Tegenwoordig zet Vermaat op allerlei locaties horecaconcepten op maat neer. In Noord-Nederland zijn dat onder andere het Medisch Centrum Leeuwarden, Het Fries Museum en Google. In september 2019 wordt daar het nieuwe Groninger Forum aan toegevoegd. Door de overname van Bos&Bos is Vermaat in heel Nederland zeer sterk vertegenwoordigd.

Dezelfde taal
"Als ik naga wat we de afgelopen vijftien jaar hebben neergezet, voelen John en ik niets anders dan enorme trots. We hebben samen keihard gewerkt en dit prachtige bedrijf groot gemaakt in Noord-Nederland, samen met onze collega’s.  Maar er komt een moment dat je je afvraagt wat je nog allemaal wilt bereiken in het leven, wat je verdere ambities zijn. Verder doorgroeien is voor ons persoonlijk geen ambitie meer. Vermaat is de perfecte partij om ons bedrijf over te nemen. Het is een vergelijkbaar familiebedrijf, dat dezelfde taal spreekt als wij. Zij zijn alleen een beetje groter."

Perfecte match
‘Wij zijn enorm blij met deze overname. Vermaat is met haar familiecultuur een perfecte match met Bos&Bos Catering. We zullen hun ondernemerschap, creativiteit en persoonlijke benadering voortzetten en dit verder uitbouwen in Noord-Nederland.’

Artikel delen