Bedrijven

The Butcher opent vestiging op Ibiza

De van oorsprong Amsterdamse burgerbar The Butcher opende dinsdag 8 augustus een locatie op Ibiza. Verantwoordelijk voor dit concept is Yossi Eliyahoo van The Entourage Group, hij won vorig jaar de Entree Hospitality & Style Award.

Na Amsterdam en Berlijn opgeschud te hebben, gooit The Butcher deze zomer zijn handdoek uit op de volgende Europese hotspot: Ibiza. Sinds 2012 is The Butcher door zijn haute fastfood, relaxte stijl en de professionele service dé plek voor een relaxte avond uit. 

Belevingen
Yossi Eliyahoo, oprichter en eigenaar van The Entourage Group: "Als creatief ondernemer visualiseer ik concepten voor ze daadwerkelijk bestaan. Ik creëer concepten voor lokale stedelingen, terwijl ik ze tegelijkertijd iets compleet nieuws wil laten beleven. Het is cruciaal om een markt tot in detail te leren kennen; je kunt het karakter van een stad en de achtergrond van haar bewoners niet negeren. Ik ontwikkel concepten van begin tot eind, waarbij ieder detail telt. Elk aspect moet dezelfde uitstraling hebben, dezelfde taal spreken. Ik creëer geen restaurants; ik creëer belevingen."

6e vestiging
Vastberaden om door heel Europa de beste burgers te serveren, vond The Butcher zijn zesde thuis op Ibiza. In boektiekhotel Sir Joan bij Izakaya Asian Kitchen & Bar opende vandaag de burgerbar die uitkijkt over de oude stad van Ibiza. Trouw aan zijn kosmopolitische locaties brengt The Butcher een all-day en full-service concept dat van 12.00 PM tot 8.00 AM geopend is. Haute fastfood wordt à la minute met de meest verse ingrediënten bereid. Zoals het een ware ‘butcher’ betaamt, werken de chefs alleen met de beste kwaliteit Aberdeen Angus beef. 

Design
De prijswinnende architecten van Baranowitz+ Kronenberg lieten zich voor The Butcher Ibiza inspireren door het maritieme leven van de Balearen. De kenmerkende stijl van The Butcher, met onder andere Delfts blauw tegelwerk, komt samen met zeemannentatoeages, zeilen, masten en navigatiekaarten.                  

De geschiedenis
Sinds 2012 is The Butcher ontstaan met een vestiging op de Albert Cuyp in Amsterdamen zijn K.I.Q. (keep it quiet) geheime keuken. Het succes van de eerste burgerbar zou leiden tot de opening van The Butcher West (2014), de The Butcher on Wheels foodtruck (mei 2016), The Butcher Berlijn (2016), The Butcher Nine Streets (2016), The Butcher Social Club (2016) en vanaf deze zomer The Butcher Ibiza. Eliyahoo laat weten een volgende vestiging in Milaan te openen.

Gerelateerd nieuws

Reacties

Reactie toevoegen