Bedrijven

Doorstart voor Kasteel de Wittenburg

Kasteel de Wittenburg maakt officieel een doorstart. Het vastgoed als de exploitatie zijn eigendom geworden van de heer L.S. Hu. Chef-kok Marc Smeets wordt verantwoordelijk voor de keuken waarbij pure, lichte smaken met Oosterse tinten een centrale rol spelen.

Chef-kok Marc Smeets kreeg de opdracht om de keuken, met respect voor de klassieke basis, een eigentijdse smaak te geven. Smeets was eerder chef-kok in het Kurhaus Hotel, werkte samen met bekende Nederlandse top koks en richtte zijn eigen bedrijf MVL cooking op.  Met een nieuw team werkt Smeets op dit moment aan het realiseren van een klassieke bistro waar gasten á la carte kunnen genieten van lichte en pure smaken, voorzien van Oosterse elementen.

De Vereniging
Het bestuur blaast ook de kasteelvereniging nieuw leven in. "Het wordt een actieve vereniging  waar het bedrijfsleven, de politiek en ambassadeurs elkaar weten te vinden tijdens uiteenlopende bijeenkomsten", aldus het team van Kasteel de Wittenburg.

Horecalocatie
De medewerkers, directie en eigenaar zijn enthousiast en trots om Kasteel de Wittenburg samen als unieke horecalocatie verder op de Nederlandse kaart te zetten. Deze zomer zullen zowel leden als niet leden kunnen genieten van een tuinconcert, diner dansant en een high-tea. 

 

 

.  

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen