Bedrijven

Günter Paffendorf naar The Hunting Lodge

Chef-kok Günter Paffendorf van Dining56 in Arnhem gaat overstappen naar The Hunting Lodge in Rozendaal. Vanaf 1 december gaat hij aan de slag als sous-chef.

Dat vertelt hij aan Entree. "Ik ben toe aan een volgende stap. Ik zie Bert Stomphorst (chef-kok en eigenaar bij The Hunting Lodge red.) als een hele goede leermeester, dus ik ben trots om voor hem te werken."

Hele dagen in de keuken
Hoewel de Paffendorf van chef-kok naar de functie sous-chef gaat, ziet hij het juist als een verrijking. "Ik vind het heerlijk om hele dagen in de keuken te staan. Als chef-kok ben je toch vaak bezig met dingen regelen. Nu kan ik lekker mijn ding doen."

Irene de Deugd
Irene de Deugd gaat Paffendorf vervangen bij Dining56. Zij werkte, heel toevallig, eerder als kok bij The Hunting Lodge. 

Instagram
Met 29.000 volgens op Instagram is Günter Paffendorf een bekend gezicht in zowel binnen- en buitenland. "Voor mij zijn sociale media een podium waarop ik kan delen wat ik doe en dat vind ik belangrijk. Mensen bevestigen dat wat ik maak goed is, en dat geeft mij inspiratie om door te gaan." Paffendorf zegt dat hij nog niet weet hoe hij het gaat aanpakken met Instagram nu hij een nieuwe functie heeft.

Reacties

Reactie toevoegen