Bedrijven

Loetje lanceert pop-uprestaurant in A'dam

Restaurant Loetje, bekend van z’n biefstuk en tientallen restaurants in Nederland, lanceert komende winter een pop-up restaurant in het Olympisch Stadion. Het restaurant komt naast de zogeheten 'Coolste Baan van Nederland', een ijsbaan in het Olympisch Stadion waar mensen van 18 januari tot en met 28 februari kunnen schaatsen.

Het ‘Loetje On Ice’-restaurant zal plaats bieden aan ongeveer 150 tafelgasten, waar de hele dag door de biefstuk van Loetje zal worden geserveerd. Daarnaast is er een uitgebreide kaart met gerechten voor lunch, borrel en diner. In navolging op de inmiddels 13 vestigingen van Loetje, is dit de eerste pop-up locatie van de Amsterdamse horecagrootmacht.

Verheugd
Patrick Wouters van den Oudenweijer van sportmarketingbureau House of Sports en initiator van de Coolste Baan van Nederland is verheugd met de komst van ‘Loetje On Ice’ als pop-up restaurant op de Coolste Baan. ‘Loetje, met zijn typische Amsterdamse roots, past perfect bij schaatsen in het Olympisch Stadion’.
Ook iedereen bij Loetje verheugt zich op zes mooie weken. "Het is fantastisch om een pop-up restaurant te mogen openen op deze locatie en zodoende mee te doen met dit fantastische evenement, waar veel bezoekers op af gaan komen."

Gerelateerd nieuws

Reacties

Reactie toevoegen