Pizzabakkers en Da Portare Via fuseren

Pizzabakkers en Da Portare Via fuseren

De Italiaanse fastcasualconcepten De Pizzabakkers (nu 12 vestigingen) en Da Portare Via (nu 9 vestigingen) maken bekend in de loop van dit jaar te fuseren. De bedrijven zijn ervan overtuigd samen sterker te staan.

De kernwaarden van beide bedrijven komen nagenoeg overeen, ze staan voor een ambachtelijke houtovenpizza van hoge kwaliteit. Da Portare Via gaat opereren onder de merknaam De Pizzabakkers. Een voor een zullen de restaurants voorzien worden van De Pizzabakkers “look and feel”.  Voor elke vestiging wordt een geschikte franchisenemer gezocht. De Pizzabakkers streeft ernaar eind 2019 dertig vestigingen te hebben door heel Nederland.   

Over De Pizzabakkers 
De Pizzabakkers is 9 jaar geleden opgezet door 4 vrienden die gek waren van lekker eten en drinken. Ze wilden een restaurant opzetten waar ze zelf in de buurt naartoe konden en waar ze in een gezellig restaurantje lekkere pizza konden eten onder het genot van een prosecco. Laagdrempelig, gezellig, persoonlijk, maar met pizza’s van goede kwaliteit. Alles vers gemaakt, echt zoals ze dat ook in Italië̈ maken.   

Italiaanse fastcasualmarkt populair
Eerder schreef Entree een artikel over de toenemende populariteit van de Italiaanse fastcasualmarkt. Zo staat volgens culinair trendwatcher Anneke Ammerlaan bij veel nieuwe concepten de Italiaanse keuken op één, maar past bij deze tijd dankzij een eigentijds interieur en simpele bereiding van gerechten.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de markt? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Artikel delen