Bedrijven
Foto Twycer

Taco Bell opent tweede vestiging in Tilburg

Vandaag opent Taco Bell in Tilburg de tweede Nederlandse vestiging. Het Mexicaanse restaurant serveert onder andere crunchy taco’s, crunchwraps, burrito’s en quesadilla’s. Het restaurant ligt in het centrum van Tilburg op de Heuvel 34-1. Na Tilburg wil Taco Bell nog zo’n 20 restaurants door heel Nederland openen.

“Onze eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven is een succes. We zijn blij dat we nu ook een restaurant hebben in Tilburg”, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland. “Tilburg is een stad die nu in ontwikkeling is en we zijn blij dat we daar een bijdrage aan mogen leveren met de opening van ons restaurant. We willen in Nederland net zo’n taco-cultuur creëren als in Amerika. Na Tilburg willen we de komende jaren nog zo’n 20 restaurants door het hele land openen.”

Urban design
Het design van het Mexicaanse restaurant is urban met Californische invloeden en op de muur een graffitikunstwerk van de Tilburgse urban artist Joep van Gassel. Het restaurant heeft een open keuken, zodat gasten kunnen zien hoe alles wordt bereid. Er is gratis wifi en er zijn oplaadpunten voor telefoons en laptops. Taco Bell Tilburg heeft 62 zitplaatsen en gasten kunnen ook buiten op het terras zitten.

Mexicaanse invloeden
Taco Bell is een quick service restaurantketen met Mexicaanse invloeden en is gevestigd in Zuid-Californië. Naast de crunchy taco’s, burrito’s en nacho’s, staat er een quesadilla op de kaart, die speciaal voor Nederland is ontwikkeld. Gasten hebben bij de meeste maaltijden de keuze uit vier verschillende soorten vlees, waaronder spicy chicken, grilled chicken, seasoned beef en slow cooked pulled pork, of een vegetarische variant met bonen.

 

Gerelateerd nieuws

Reacties

Reactie toevoegen