Schrijf u in voor de spoedcursus bier

Tags: bier

Schrijf u in voor de spoedcursus bier

Bier is hot, bier is happening. Dagelijks komen er meer bierliefhebbers bij, en verruilen consumenten het geijkte pilsje voor een ander bier. Bier biedt dus onnoemlijk veel kansen voor de horecaondernemer – maar hoe grijp je die kansen? Niet iedereen weet even gemakkelijk de weg te vinden in het bieroerwoud. Entree Magazine en Bier&cO bieden daarom een spoedcursus bier aan: class Beer 101. Schrijf u nu in voor de spoedcursus van maandag 16 april in de brouwerij van Stadskasteel Oudaen in Utrecht.

In een 2 tot 2,5 uur durende presentatie worden de grondbeginselen van bier aan u uitgelegd. Waar komt bier vandaan, hoe wordt het gemaakt, en waarvan? Daarnaast wordt kort maar krachtig ingegaan op hoe een horecabedrijf onderscheidend kan inspelen op de biertrend, en worden exemplarische bierstijlen geproefd om beter te begrijpen hoe de basisingrediënten van bier om hun eigen wijze de smaak, geur en kleur beïnvloeden. Rick Kempen, Bier Ambassadeur van Bier&cO, verzorgt de spoedcursus. Voor deze exclusieve spoedcursussen bier zijn 15 plaatsen beschikbaar, de kosten bedragen € 30,00 exclusief BTW per persoon.

Wilt u meedoen aan de curus? Klik hier voor het inschrijfformulier. Let op: vol= vol! 

Artikel delen