3000 restaurants gebruiken Bookdinners

3000 restaurants gebruiken Bookdinners

Eén maand na de lancering kunnen mensen al bij 3000 restaurants op BookDinners.nl een tafel reserveren. Op de Horecava lanceerde KHN het nieuwe reserveringsplatform BookDinners.nl aan het Nederlandse publiek. Tijdens de lancering was de ambitie dat halverwege dit jaar 3000 restaurants actief zouden zijn op BookDinners.nl. 

Restaurants die meedoen aan BookDinners.nl krijgen zelf de regie over hun marketing en prijsbeleid. Ze kunnen met BookDinners.nl zelf bepalen waar ze als restaurant voor staan, welke marketingacties ze doen en wanneer. Bovendien kunnen restaurants rechtstreeks communiceren met hun (toekomstige) gasten. Dat is voor restaurants erg belangrijk, omdat mensen zich steeds meer online oriënteren, online een tafel reserveren en erg gericht zijn op promoties of specials.

Nog hogere ambitie
Op dit moment hebben 3000 restaurants zich aangesloten bij BookDinners.nl. KHN: "De komende tijd richten we ons ook op het bereiken van (potentiële) gasten; we werken aan een grotere bekendheid van BookDinners.nl bij het Nederlandse publiek.

Samenwerking
De enorme groei van BookDinners.nl in de afgelopen maand is volgens KHN mede te danken aan de samenwerking met Dinerbon.nl. "Belangrijk punt daarbij is dat mensen die een Dinerbon hebben, nu op BookDinners.nl kunnen zien bij welke restaurants ze die bon kunnen inleveren."

 

Artikel delen