Branchenieuws

Best Barista 2016: Teddie Kuiper

Goed nieuws voor barista Teddie Kuiper van Teddie Koffie in Den Haag! Zij werd namelijk vanavond in Studio21 tijdens het gala van de Entree Hospitality & Style Awards in Hilversum uitgeroepen tot Best Barista 2016. 

Teddie Kuiper verdiepte zich volgens de jury compléét in koffie, van de plantage tot het brandproces. Haar kennis is enorm. Maar toch was er volgens de jury méér nodig dan dat om deze wedstrijd te winnen. Met kennis, snelheid en kwaliteit kom je namelijk door de voorronde heen, maar de finale win je alleen maar door héél veel passie te laten zien. "En die zagen we! Bijvoorbeeld in de goed doordacht en geteste signature beverage. Kortom, een zeer een terechte winnaar!"

Over de award
Op maandag 14 november gingen verschillende barista's in de Amsterdamse Foodhallen de strijd met elkaar aan voor een plek in de top 3. Uiteindelijk kwam de volgende top 3 tot stand:
* Anouk Rodenburg
* Teddie Kuiper
* Rob Clarijs

Wouter Andeweg 
Teddie Kuiper mag zich een jaar lang Best Barista noemen. Wouter Andeweg van Bocca in Amsterdam won vorig jaar de award voor Best Barista.

Sponsoren

Reacties

afbeelding van Michiel Middendorf

Wij zijn super trots op Teddie en zijn het helemaal met de jury eens! Teddie is deskundig, gastvrij en vol passie,
Gefeliciteerd Teddie!

Michiel Middendorf
General Manager
World Forum

afbeelding van Anita Velthuis

Goedemiddag, voor de regionale omroep voor de provincie Utrecht zoek ik iemand die heel veel weet over koffie. Het liefst iemand uit onze regio. Hoor graag of u mij in contact kan brengen met iemand. Hartelijke groet, Anita Velthuis RTV Utrecht tel. 030-8500690

Reactie toevoegen