Branchenieuws

Best Cocktailbar 2016: Stirr, Rotterdam

De Rotterdamse cocktailbar Stirr mag komend jaar de titel Best Cocktailbar dragen. De jury was het unaniem eens over deze winnaar. "Hier is alles van het hoogste niveau: de cocktails, service, spirits, ingrediënten en vakkennis."

Het oprechte enthousiasme en de gepassioneerde ondernemers zijn ingrediënten die deze bar volgens de jury helemaal afmaken. "Alles volgens hun eigen visie. En dat werkt. Dan de muziek, de uitgaansvibe, het publiek, de locatie, de sfeer. Het rockt, het piept, het kraakt, maar het klopt. Er zijn geen immens budgetten nodig om een uitstekende cocktailbar neer te zetten. Een jongensdroom pur sang", aldus de jury. 

Over de award
Best Cocktailbar is de bar die gastheerschap combineert met een uitzonderlijk productaanbod van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast heeft de bar de juiste sfeer, uitstekende service en buitengewoon veel kennis in huis.

Nominaties
Nog even alle genomineerden in deze categorie op een rij:
* Pulitzer Bar, Amsterdam
* The Tailor, Amsterdam
* Vault Bar, Amsterdam
* Calle Ocho, Amsterdam

2015
Vorig jaar ging de award voor Best Cocktailbar naar de Amsterdamse cocktailbar The Duchess, gevestigd in W Amsterdam die vanavond ook een award in ontvangst nam.

Sponsoren

 

Reacties

Reactie toevoegen