Branchenieuws

Best (Hotel) Restyling 2016: Pulitzer A'dam

In Studio21 in Hilversum werd vanavond ook de winnaar in de categorie Best (Hotel) Restyling bekendgemaakt. Het team van Pulitzer Amsterdam mag deze felbegeerde award mee naar huis nemen. Het nieuwe interieur van het hotel is volgens de jury eigenzinnig en eigentijds, zonder daarbij de historie uit het oog te verliezen.

Vanwege het groot aantal verbouwingen in de hotelbranche beoordeelde de jury dit jaar alleen restylingen in deze sector. Pulitzer Amsterdam nam volgens de jury een gewaagde stap. "Stak luxe en grandeur in een modern jasje. Met succes? Ja. Het nieuwe interieur is eigenzinnig en eigentijds, zonder daarbij de historie uit het oog te verliezen. De ruimtes sluiten uitstekend op elkaar aan, maar zijn tegelijkertijd allemaal onderscheidend. Al met al een restyling van immens formaat. Eigenlijk eentje waar niemand uit de branche dit jaar omheen kon. In dit hotel wil je nu gezien worden. Er is geen twijfel over mogelijk: deze winnaar is absoluut klaar voor de toekomst", aldus de jury. 

Over de award
In de categorie Best (Hotel) Restyling ging het om bestaande horecabedrijven die een volledige restyling ondergingen. Vanwege het grote aantal hotelverbouwingen het afgelopen jaar, keek de jury deze keer alleen naar metamorfoses in de hotellerie. Het nieuwe interieur past daarbij uitstekend bij het concept en zowel de publieke ruimtes als kamers sluiten nog beter op elkaar aan. Kortom, een succesvolle stap naar de toekomst.

Nominaties
Genomineerd in deze categorie waren: 
* Post-Plaza, Leeuwarden
* NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam
* Van der Valk, Sassenheim
* Marriott, Rotterdam

Sponsoren

Reactie toevoegen