Best Western Hotels Groningen officieel open

Best Western Hotels Groningen officieel open

Op dinsdag 12 juni opende officieel de deuren van Best Western Hotels Groningen. Sinds 1 april zijn Best Western Plus Hotel Groningen Plaza en collegahotel Best Western Hotel Groningen Centre (voorheen Hampshire Hotels Groningen) aangesloten bij de wereldwijde keten Best Western Hotels & Resorts.

General Manager Herman van der Poel hief dinsdag het glas op de officiële opening en toostte samen met collega’s, relaties én hotelgasten. Van der Poel deed in zijn toespraak nog meer toekomstplannen voor beide Best Western Hotels uit de doeken en benadrukte trots te zijn op het feit dat de branding naar wens is verlopen, gezien het korte tijdsbestek waarin de overgang heeft plaatsgevonden. Van der Poel: “Hulde aan ons personeel en collega’s van het Best Western hoofdkantoor in Amersfoort. We zijn blij dat we onder de naam Best Western Hotels mogen opereren en staan voorlopig zeker nog niet stil. Zo leggen we momenteel de laatste hand aan het renoveren van een aantal kamers bij Hotel Groningen Plaza en wordt er binnenkort een compleet nieuw ontbijtbuffet bij Hotel Groningen Centre geïntroduceerd. Uiteraard houden we u op de hoogte van al onze plannen en zijn we blij dat u vandaag samen met ons deze opening wilt vieren.”

Rand van de stad
Best Western Plus Hotel Groningen Plaza is een full service hotel gelegen op het snijpunt tussen de A7 en de A28 aan de rand van de stad Groningen. Het hotel beschikt over 121 hotelkamers, een internationaal restaurant, zalencentrum (elf vergaderzalen) met auditorium, grote (gratis) parkeerplaats (incl. zes oplaadpunten voor elektrische auto’s), gratis Shuttle Service in de weekenden naar het station van Groningen, een ruime tuin en verwarmd binnenzwembad.

Nabij Grote Markt
Best Western Hotel Groningen Centre ligt binnen de stadsgrachten op slechts tien minuten loopafstand van het Centraal Station en de Grote Markt. Het hotel beschikt over 77 comfortabele hotelkamers, waaronder ook luxe kamers. Daarnaast zijn er zes volledig ingerichte appartementen (tegenover het hotel) voor langer verblijf. Best Western Hotel Groningen Centre heeft twee oplaadpunten voor elektrische auto’s en een eigen parkeergarage, vijf representatieve vergaderzalen, een fitnessruimte en sfeervol Grand Café.

 

Artikel delen