Buitenlandse designprijs Parc Broekhuizen

Tags: hotel

Buitenlandse designprijs Parc Broekhuizen

Parc Broekhuizen, dat vorig jaar nog de award voor Best Hotel Design won tijdens de Entree Awards, heeft opnieuw een prestigieuze designprijs in de wacht gesleept. Dit keer tijdens The World Travel Awards Europe Gala Ceremony.

“Van Mourik heeft de historie van het landgoed gerespecteerd,  zo staat in het juryrapport. "Maar met magische ontwerpen de plek ook een modern elan gegeven. Niet alleen het interieurdesign is bijzonder, maar ook de grafische vormgeving en de styling van het personeel. Een meer dan geslaagd allround concept.”

Oscars
Judith van Mourik: “Geweldig natuurlijk. Het  voelde als een uitreiking van de Oscars. Te midden van honderden internationale kopstukken uit de architectenwereld werd ik eruit gehaald."

Over Judith van Mourik
Judith van Mouri koos aanvankelijk voor een studie mode aan het Fashion Institute Amsterdam, maar wilde zich verder verdiepen in design. Na de opleiding ruimtelijk ontwerp aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam, begon ze in 2012 in de Van Nelle fabriek haar eigen bureau. Eind vorig jaar won Van Mourik al de Best Hotel Design award tijdens de Entree Awards voor haar werk in Parc Broekhuizen.

De Leest in Vaassen
Van Mourik is gespecialiseerd in het ontwerpen van hotels en restaurants. Behalve Parc Broekhuizen heeft ze driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen een nieuw interieur gegeven en in Rotterdam was ze verantwoordelijk voor het ontwerp van restaurant The Boathouse. Haar signatuur vertaalt zich in een combinatie van klassiek en modern zoals de iconische degradé loper op de historische houten trappen. Een eyecatcher voor Parc Broekhuizen.

Op de hoogte blijven van het laatste (design)nieuws? Schrijf u dan nu in voor onze reguliere- en interieurnieuwsbrief! 

 

Artikel delen