Branchenieuws

Daredevil 2016: Kantien, Utrecht

De prijs voor Daredevil 2016 gaat naar Kantien in Utrecht. Dat werd vanavond bekendgemaakt tijdens het gala van de Entree Hospitality & Style Awards in Studio21 in Hilversum. Volgens de jury zette een groep jonge ondernemers afgelopen jaar op een gedurfde plek in een lastige stad een eigenwijze horecazaak neer.

Bovendien zagen de ondernemers volgens de jury de kracht van de locatie en tekenden voor succes. "Stoer!! Dat is ondernemen. De zaak is smaakvol ingericht, zonder al te ingewikkeld te doen. Maar ook achter de schermen gebeurt iets smaakvols: in de keuken ruikt het naar Nederland. Maar dan wél op een verfijnde manier. Én met oog voor de toekomst. Kortom, een restaurant met karakter, met een Hollands, of iets specifieker, een lokaal Utrechts sausje."

Over de award
Voor de categorie Daredevil werden gedurfde en verrassende horecaconcepten genomineerd die een inspiratiebron voor de industrie zijn. De initiatiefnemers ervan zijn eigenwijs, durven een risico te nemen en kijken buiten de gebaande paden.

Nominaties
Hieronder een overzicht van alle genomineerden in deze categorie:
* RAW, Tilburg
* Pension Homeland, Amsterdam 
* Bureau, Amsterdam
* Syr, Utrecht

The Suicide Club
De Daredevil-award ging vorig jaar naar The Suicide Club in Rotterdam.

Sponsoren

Reactie toevoegen