De Loohoeve komt met Gouden Koksmuts-menu

De Loohoeve komt met Gouden Koksmuts-menu

Om de overwinning te vieren komt Restaurant De Looehoeve in Schoonloo met een speciaal all-in Gouden Koksmuts-arrangement. Marleen en Jeroen Brouwer wonnen op maandag 8 januari de kookwedstrijd Gouden Koksmuts.

De prijs van het all-in menu is 99 euro, inclusief een glas champagne, amuses, 4-gangen, bijpassende wijnen, mineraalwater en koffie/thee met friandises. Het menu is te reserveren tot en met woensdag 28 februari op alle openingsdagen behalve zaterdag. Ook bieden ze optioneel een overnachting aan inclusief ontbijt voor de all-inprijs van 139 euro per persoon.

Gouden Koksmuts 
“Een fantastische forel, gevolgd door een geweldig groentegerecht bracht ze ver op voorsprong en die wisten ze vast te houden. Heel knap”, aldus juryvoorzitter Felix Smulders afgelopen maandag 8 januari. Hoewel De Loohoeve geen Michelinster heeft, is Marleen Brouwer is al 2 jaar lang de leading lady op het gebied van Beste Leermeester en mocht daarom aan deze vakwedstrijd deelnemen. “Ik kan het niet geloven, besef het helemaal niet, het is supergaaf”, geeft ze als eerste reactie terwijl de tranen van blijdschap in haar ogen staan. Haar man Jeroen vult aan: “We gingen hier gewoon naar toe om te koken, hadden natuurlijk gehoopt te winnen, maar dit is echt niet te geloven. Ik ben sprakeloos.” En sous-chef Jorgo blijft die nuchtere, Drentse flow houden: “Ik voel me gewoon goed. Het is geweldig.”

 

Artikel delen