Finalisten F&B Professional of the Year

Tags: hotel

Finalisten F&B Professional of the Year

Aukje van Dongen (NH Collection Eindhoven Centre), Jeroen Taillie (NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam) en Ruth Engels (INK Hotel in Amsterdam) zijn de drie finalisten voor de F&B Professional of the Year. Vrijdag 19 januari vindt de finale plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en tijdens het jaargala van de AF&BM, op 3 februari, wordt de winnaar bekendgemaakt.

De drie finalisten werden woensdag 10 januari tijdens de Horecava in het theater van het Innovation- & TrendLAB bekendgemaakt door René Giel, voorzitter van organisator en netwerkvereniging AF&BM. Meer dan 3700 stemmen werden hiervoor uitgebracht. Voordat de uitslag bekend werd gemaakt ging Maarten Wessels, gastvrijheidsdeskundige en columnist bij Entree Magazine, met alle genomineerden in gesprek over onder andere werken met milennials, ziekmelding via een appje (mag dat?), de krapte op de arbeidsmarkt, sociale media, tekengeld in de horeca (een premie die wordt uitgekeerd aan iemand bij het accepteren van een nieuwe baan) en werkdruk.  

Finale
De finale van de F&B Professional of the Year vindt plaats op 19 januari in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en de winnaar wordt tijdens het jaarlijkse AF&BM-gala in februari bekendgemaakt. In de jury zitten afgevaardigden van Entree Magazine, Misset Horeca en Hospitality Management en Maarten Wessels, Maurice van Rossum (winnaar 2017) en chef-kok Soenil Bahadoer.

Artikel delen