Happy Italy lanceert take-away formule

Happy Italy lanceert take-away formule

Happy Italy maakt een tweetal mooie stappen. De snelgroeiende horecaformule opent in het najaar een nieuwe vestiging onder het nieuwe KPN hoofdkantoor in Rotterdam. Daarnaast lanceert Happy Italy een nieuwe take-away formule: ‘Happy Italy To Go’.

De eerste vestiging wordt na de zomervakantie aan de Lijnbaan in Rotterdam geopend. Met deze ontwikkelingen zet de restaurantketen nog meer in op de trend van fastcasual. In het interieur van de nieuwe vestiging onder het KPN-gebouw zullen kenmerkende elementen uit de rijke historie van telecom een rol spelen. Daarnaast worden op een leuke manier gadgets en nieuwe technische snufjes in het concept verwerkt.

Take-away
Happy Italy To Go is de nieuwste aanwinst in de Happy Italy-familie. Het is het allereerste hoog kwalitatieve Italiaanse take-away-restaurant waar gasten behalve afhalen, ook kunnen zitten. Op de kaart vinden ze naast de geliefde Happy Italy-classics ook vele nieuwe gerechten en nieuwe to go dranken, zoals koffies en milkshakes. Happy Italy To Go zal snel uitbreiden in drukke winkelcentra, stationslocaties en op andere high-0traffic-plekken. Het is een volledig nieuw concept, maar met een zeer herkenbaar Happy Italy-dna. 

Artikel delen