Branchenieuws
Foto FLICKR.COM/ JEN LEUNG

Iens en AH starten weer met restaurantactie

Iens en Albert Heijn starten dinsdag 18 april weer met de restaurantactie. De komende 4 weken kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor een tweede 3-gangenmenu.

Er doen meer dan 1000 restaurants uit Nederland mee met de actie. Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijgen klanten een zegel en bij 10 zegels is de kaart vol. Met een volle kaart kunnen klanten een reservering maken bij een restaurant via de website van de actie voor een gratis tweede 3-gangenmenu. Daarnaast kunnen ze kiezen voor een tweede gratis lunch. “Door het toevoegen van de gratis tweede lunch hopen we dat er nog meer mensen kennismaken met de Nederlandse restaurants”, aldus Niels Keizer, algemeen directeur van IENS, in een eerder interview.

4 weken
De spaaractie duurt vier weken, van 18 april tot en met 14 mei. Volle spaarkaarten kunnen tot en met 29 oktober 2017 worden verzilverd. 

Hotelactie
In februari kwam Albert Heijn ook met een hotelactie. Mensen konden met de actie 50 procent korting krijgen op de tweede hotelovernachting. De spaaractie startte op maandag 27 februari en duurde tot en met 26 maart. 

Gerelateerd nieuws

dinsdag 28 februari 2017
AH restaurantactie: 950.000 reserveringen
donderdag 4 februari 2016
donderdag 8 oktober 2015

Reactie toevoegen