Branchenieuws

Jeroen Robberegt chef van Pulitzer Amsterdam

SVH Meesterkok Jeroen Robberegt, culinair adviseur restaurant Gare du Sud in Utrecht, start als executive chef bij Pulitzer Amsterdam.

Dat laat hij op zijn Facebookpagina weten. Robberegt laat verder nog niets weten over zijn nieuwe stap. De SVH Meesterkok stond negen jaar aan het hoofd van het Grand Restaurant Karel V en ontving in 2007 de eerste en nog steeds enige Michelinster voor de stad Utrecht.

Over
Robberegt was werkzaam in diverse gerenommeerde restaurants in Nederland, waaronder Vermeer in Amsterdam, Villa Rozenrust in Leidschendam en de Nederlanden in Vreeland. Ook werkte hij onder leiding van SVH Meesterkok Cees Helder in Parkheuvel Rotterdam, dat in 2002 als eerste restaurant in Nederland 3 Michelinsterren behaalde. Bovendien volgde Robberegt na zijn opleiding de Sterklas. In 2007 Karel V onder zijn leiding de Michelinster in de wacht. In 2008 behaalde hij de SVH Meesterkok-titel.

Gerelateerd nieuws

woensdag 19 oktober 2016
dinsdag 21 april 2009

Reactie toevoegen