Branchenieuws

Sterrenchefs koken bij Parc Broekhuizen

Dit jaar opent het historische landgoed Parc Broekhuizen de deuren. Om dat te vieren wordt van 10 tot en met 13 maart Dinner at the Parc georganiseerd. Een event waar 10 van 's werelds meest vooraanstaande chefs – totaal goed voor 20 Michelinsterren – 4 dagen lang koken op het landgoed.  

Tijdens Dinner at the Parc staat Marco Westmaas in zijn eigen keuken met een elite team van de invloedrijke chefs van over de hele wereld: Heinz Beck***, Paolo Casagrande***, Sven Elverfeld***, Jacob-Jan Boerma***, Martin Klein**, Moshik Roth**, Jannis Brevet**, Dieter Koschina** Matteo Ferrantino en Ian Kittichai. Tijdens dit gastronomisch evenement, koken zij hun signature dishes. Gedurende deze dagen worden er tevens meer dan 150 unieke wijnen van 34 verschillende wijnhuizen van over de hele wereld gepresenteerd door een aantal gerenommeerde wijnleveranciers.

Events
In juni staat Dinner at The Parc in het teken van Wagyu & Sake. De met drie Michelinsterren bekroonde Japanse chef Hiroyuki Kanda, Japanse grootmeester Ishikawa, en de charismatische Tsuyoshi Murakami zullen ieder hun culinaire kunsten vertonen bij de bereiding van Wagyu rundvlees. Zij worden bijgestaan door een Japanse mixologist, die een inkijkje geeft in de wereld van sake cocktails en Japanse whisky's.

November
Begin november zullen er opnieuw grote internationale namen afreizen naar het landgoed in Leersum. Alle details en namen worden later dit jaar op de website dinnerattheparc.com bekend gemaakt. 

Programma
Voor het volledige programma en reserveringen, zie de website.

Reactie toevoegen