Branchenieuws
Foto Olger Kooring

Win: Smokey Goodness 2 van Jord Althuizen

Ook deze week geeft Entree weer een aantal exemplaren weg van een kookboek, geschreven door een chef-kok. Dit keer mogen wij 3 exemplaren weggeven van het kookboek Smokey Goodness 2 van Jord Althuizen. 

Jord Althuizen lanceerde tijdens de Culiperslunch op maandag 10 april het kookboek Smokey Goodness 2, de opvolger van zijn eerdere kookboek Smokey Goodness. 

Over het boek
Smokey Goodness 2 is het nieuwe barbecueboek van wereldkampioen BBQ Jord Althuizen. Het jurylid van RTL 4's Grillmasters gaat in dit ruige barbecueboek op zoek naar de allerlekkerste BBQ-recepten en smeulende verhalen van Zuid-Amerika. Althuizen: "Natuurlijk gaan we ook next level. Gril boven open vuur, graaf je eigen fire pit of- voor de echte vuurvreters- bouw je eigen infiernillo." Voor zijn eerste BBQ-boek Smokey Goodness won Jord Althuizen de prijs van Kookboek van het Jaar 2016.

Winnen
Vorige week gaf Entree 3 exemplaren weg van Spice Wise Too van SVH Meesterkok Michel Hanssen en deze week mogen wij 3 kookboeken weggeven van Smokey Goodness 2 – Het Next Level BBQ boek van Jord Althuizen. Laat via redactie@entreemagazine.nl weten waarom het boek juist in uw horecazaak moet liggen.

 

Reacties

afbeelding van Renske Dederichs

Ja graag! Wil ik het boek Smokey Goodness winnen :-)

afbeelding van Thea Noordeloos

Graag zou ik het boek Smokey Goodness willen winnen voor een van de hotels waar ik stage voor loop! Het hotel heeft in het thema 100% buiten 4 grote BBQ's aangeschaft waar BBQ workshops mee worden gegeven. Ook is er een vitrinekast waar eerst sieraden werden verkocht omgebouwd tot BBQ shop. Hier staat het eerste Smokey Goodness boek in, het tweede boek is daarom de perfecte aanvulling!

Reactie toevoegen