Dranken

Japanse bartender te gast bij Tunes Bar

Op 20 en 21 november neemt Tunes Bar in het Conservatorium hotel in Amsterdam zijn gasten, tijdens een zeer speciale editie van Tunes Around The World mee naar Japan. Michito Kaneko, een zeer bekende bartender van de wereld, gaat 2 shifts als gastbartender draaien.

Michito Kaneko werd in 2015 in Kaapstad uitgeroepen tot Global World Class Bartender en staat vooral bekend om zijn Japanse creaties. Op het menu staan onder meer Michito's Tunes Around the World interpretatie van een Ritual Tea Serve: een Green Tea Tanqueray Ten Gimlet met zeezout en sake siroop met een side van groene thee, een Boulevardier Twist met geroosterde thee en een DJ Margarita met saké.

Ice caving
Naast het mixen van enkele cocktails, zal Michito zijn gasten in Tunes ook zijn kwaliteiten op het gebied van ice carving (Emerald Cut) en het creëren van de ultieme garnering (waaronder een Butterfly peel en Sakuru cut-out) tonen. Zijn stijl heeft hij ontwikkeld en verfijnd met behulp van oeroude martial arts technieken. De Tunes Around The World Guest Shifts zullen plaatsvinden op maandag 20 en dinsdag 21 november in Tunes Bar van het Conservatorium Hotel in Amsterdam

Reacties

Reactie toevoegen