Dranken
Foto Ming Chao

Top 3 Best Bartender 2017 bekend!

De top 3 Best Bartender is bekend! Airto Cramer (Tales & Spirits, Amsterdam), Daryl Lieuw-On (NY Basement, Rotterdam) en Marcel van der Ben (Behind Bars, Utrecht) maken kans op de felbegeerde titel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Entree Awards op maandag 27 november. 

Ruim 20 bartenders streden vandaag in de Foodhallen in Amsterdam om de titel Best Bartender. In een afvalrace van 4 ronden werden zij getest op hun kennis, snelheid & techniek, mixology en persoonlijkheid & gastvrijheid. 

Jury
De jury bestond dit jaar uit Ian Bartos (juryvoorzitter), Hani Asfdaai (winnaar vorig jaar), Tess Posthumus, Andrew Nicholls en beverage-journalist Ingmar Voerman. In de decemberuitgave van Entree verschijnt een uitgebreid verslag over de Best-Bartender competitie.

Tickets
De uitreiking van de Entree Awards 2017 wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd. Na meerdere succesvolle edities in Studio21 in Hilversum vindt deze dit jaar op een geheel nieuwe wijze plaats in Theater Amsterdam. De uitreiking van de Entree Awards is een fantastische avond voor u en uw team. Het is dé horeca-avond van het jaar waarbij de beste horeca van ons land vertegenwoordigd is, so…don’t miss it! Na ontvangst met champagne, cocktails en hapjes kunt u genieten van de geheel nieuwe award-uitreiking. De avond sluit af met een spectaculaire afterparty met onder andere culinaire signatuur van Jermain de Rozario (De Rozario), Lars Drost (Ciel Bleu**) en Bas van Kranen (De Leuf* en binnenkort Bord'Eau**). De dresscode van dit jaar: cocktail! 

Koop hier uw tickets voor de Entree Awards!

Reacties

Reactie toevoegen