Eigen bar voor Tess Posthumus & Timo Janse
Innovatie
Foto Tess Posthumus in The Tailor

Eigen bar voor Tess Posthumus & Timo Janse

De Nederlands bartenders Tess Posthumus en Timo Janse zoeken een locatie voor een eigen cocktailbar in Amsterdam. Het duo achter onder meer Amsterdam Cocktail WeekPerfect Serve Barshow en Difford’s Guide NL verlaat na bijna tien jaar de speakeasy bar Door 74 in Amsterdam.

Tess Posthumus, al 3 jaar in de top 10 beste bartenders ter wereld, en Timo Janse maken hiermee een volgende stap in hun carrière. Tess Posthumus: “Met onze kennis van cocktails en de waarde die we hechten aan hospitality willen we een onderscheidend concept wegzetten. Wat dat precies inhoudt maken we bekend zodra we een locatie hebben gevonden.” Daarbij roept Posthumus pandeigenaren op zich te melden. “We hebben een topconcept, een aantal investeerders, het enige wat we nog nodig hebben is een pand in centrum Amsterdam. Alle tips zijn welkom.” 

Afscheid Door 74
Speakeasy cocktailbar Door 74 stond onder leiding van Janse en Posthumus drie jaar op rij in de lijst van World’s 50 Best Bars, met een toppositie van #15. Na 9 en 8 jaar staat het duo 30 september aanstaande voor de laatste keer achter de bar bij Door 74, waarna Janse en Posthumus zullen focussen op lopende projecten en het openen van de nieuwe eigen cocktailbar. 

 

Reacties

Reactie toevoegen