[Fotoalbum] Restaurant Simple., Utrecht

[Fotoalbum] Restaurant Simple., Utrecht

Restaurant Simple. in Utrecht is onlangs verhuisd van de Lange Nieuwstraat naar de Domstraat. In het pand zat voorheen restaurant Podium onder de Dom gevestigd, dat begin februari de deuren sloot.

Eigenaar Ditmar Zuiderhoek was al een tijd op zoek naar een grotere locatie voor Simple. en vond dat in het pand van Podium onder de Dom. De sfeer, het menu, alsmede de gehele brigade verhuizen mee naar de nieuwe locatie in het oude centrum van Utrecht. Restaurant Simple. heeft nog een tweede vestiging in Utrecht in de oude Pastoefabriek in Rotsoord onder de naam Ketelhuis

Private dining
De binnenkant van het pand is aangepakt en heeft een 'Simple.-tintje' gekregen, dankzij blauwe kleuren met groene tinten. De zaak heeft meer ruimte, een terras voor de deur en de nieuw te ontwikkelen gastrobar zijn de belangrijkste reden voor de verhuizing. Ook beschikt Simple. binnenkort over een aantal hotelkamers, die nu nog in handen zijn van Hotel Dom. Daarnaast is er straks ook ruimte voor vergaderingen, lunches en private dining. 

Artikel delen