Genomineerden Entree Awards 2018 bekend!

Genomineerden Entree Awards 2018 bekend!

Vandaag zijn de genomineerden van de Entree Awards 2018 bekendgemaakt tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy. Benieuwd naar de kanshebbers van dit jaar? Klik dan hier voor het overzicht met de 55 genomineerden! De grote uitreiking vindt plaats op 26 november tijdens een innovatief event in Theater Amsterdam. Dit is het horeca-event van het jaar waarbij de beste horeca van Nederland vertegenwoordigd zal zijn!

Deze gerenommeerde awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktail- en koffiebars en nachtclubs die afgelopen jaar openden of restyleden in Nederland. Inmiddels hebben de Entree Awards voor de horeca een felbegeerde reputatie. Het is een bekroning voor horbedrijven om door een vakjury, bestaande uit tien vooraanstaande hospitality professionals, geselecteerd te worden als een van de meest onderscheidende horecabedrijven van afgelopen jaar. De 55 genomineerden in 11 verschillende categorieën vormen samen bovendien dé hotspotlijst met horecatrends van dit moment. 

Persoonsgebonden awards
Tijdens de Entree Awards worden tevens drie awards uitgereikt aan horecaprofessionals: de titel Ondernemer van het Jaar gaat naar de ondernemer die het afgelopen jaar zijn of haar stempel drukte op de Nederlandse horeca. Het is een persoon met een onderscheidende visie, lef en doorzettingsvermogen.Vorig jaar ging de prijs naar Liran Wizman, oprichter van EHPC, bekend van hotelmerken zoals Max Brown, Sir en W, en samen met Yossi Eliyahoo (winnaar Hospitality & Style Award 2015) oprichter van The Entourage Group, bekend van f&b-concepten zoals Mr. Porter, The Duchess, MOMO en The Butcher. Daarnaast wordt tijdens de uitreiking van de Entree Awards 2018 de Best Bartender en Best Barista bekendgemaakt. De voorronde van Best Barista vindt vandaag (17 september) plaats tijdens Gastvrij Rotterdam. Over de voorronde van Best Bartender, die vorig jaar werd gewonnen door Daryl Lieuw-On, volgt binnenkort meer informatie.

Spectaculair event
De uitreiking van de Entree Awards wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. Deze vindt plaats in Theater Amsterdam. De uitreiking van de Entree Awards is een fantastische avond voor u en uw team. Het is dé horeca-avond van het jaar waarbij de beste horeca van ons land vertegenwoordigd is, so…don’t miss it! Na ontvangst met champagne, cocktails en hapjes kunt u genieten van de geheel nieuwe award-uitreiking. De avond sluit af met een spectaculaire afterparty. De dresscode: cocktail! 

Tickets
Vanaf nu kunt u tickets kopen voor de Entree Awards 2018, via deze link.  Voor meer informatie hierover kunnen jullie terecht bij Justin Velleman (Justin.Velleman@ManagementMedia.nl) en via ons telefoonnummer 035-6232756.

Meer info
Benieuwd naar het event van vorig jaar? Klik dan hier voor een impressie. Meer informatie over de Entree Awards? Kijk dan op de website!

Artikel delen