Genomineerden veiligste horecagebied bekend
Innovatie
Foto Scheveningen: Anton Nijboer (NBTC)

Genomineerden veiligste horecagebied bekend

Drie horecagebieden in Scheveningen (Zwarte Pad), Goes  (centrum) en Amsterdam (Rembrandtplein) zijn genomineerd voor het veiligste horecagebied. Deze nominatie is onderdeel van de Wel-zo-veilig-Awards en ondersteunen het belang van veiligheid en preventie. Tijdens de Week van de Veiligheid in oktober wordt de winnaar bekendgemaakt.

De drie genomineerden laten de komende tijd op hun eigen manier zien waarom zij de Wel-zo-veilig-Award moeten winnen. De uitreiking van de 'Wel-zo-veilig-Awards' vindt plaats tijdens de Week van de Veiligheid, van 9 tot en met 15 oktober 2017.

Andere categorieën
Naast de categorie horecagebied zijn er ook prijzen voor winkel-, transport- en bedrijventerreinen. De winkelgebieden die kans maken op een award zijn Het Rond in Houten, Kraailandhof in Hoogland en de winkelgebieden van Deventer.

Samenwerken
Gemeenten kunnen horeca- en winkelgebieden aandragen waar op een goede manier door publieke en private organisaties wordt samengewerkt aan de veiligheid. Per categorie worden drie gebieden genomineerd. De brancheorganisatie die bij de desbetreffende categorie hoort (Koninklijke Horeca Nederland, Detailhandel Nederland, MKB-Nederland en Transport en Logistiek Nederland), kiest op basis daarvan de winnaar..

 

 

 

Reactie toevoegen