Innovatie

Mauve Laren uitgebreid met Mauve Bar

In hartje Laren aan de Brink is Mauve Restaurant & Bar gevestigd, een horecazaak van Debuut BV. Deze zomer is de zaak uitgebreid met een extra ruimte: Mauve Bar. Tevens is het terras gerestyled en vergroot.

Ook is het menu aangepast met gevarieerde, eigentijdse gerechten en een selectie gin & tonics, cocktails en mocktails. Hiermee is Mauve Restaurant & Bar getransformeerd van een tijdloze horecazaak naar een eigentijdse klassieker en biedt het voor een ieder wat wils.

Restaurant, bar en eventruimte
Mauve is gevestigd in een oude Saksische Boerderij aan de Brink in Laren en vernoemd naar de Nederlandse kunstschilder Anton Mauve. In het restaurant hangt een expositie van moderne kunst die ieder kwartaal wisselt en zorgt voor een dynamische aanvulling op het landelijke interieur van de historische boerderij.

Bar
De naastgelegen bar heeft een stijlvol interieur die associaties oproept met een internationale hotelbar. Deze ruimte is ’s avonds geopend van donderdag tot en met zondag. Daarnaast leent Mauve Bar zich als eventruimte voor besloten borrels, diners, feesten en vergaderingen. De bar is op reservering dagelijks af te huren. Het bestaande terras is vergroot en voorzien van eigentijds meubilair waardoor er hoog en laag getafeld kan worden.

Het menu
Met de uitbreiding van Mauve werd ook de menukaart aangepast. Naast klassieke gerechten werden er ook gerechten met een internationale twist aan de kaart toegevoegd, waaronder wereld bites; Doughnut met pulled veal, komkommer kimchi en spiced suger en de Japanse dumplings met kip, lente-ui en ponzu. Nieuw is de bijvangst als wisselende vis van de dag. Verrassende en bijzondere vissen op het menu die bijdragen aan een verduurzaming van de visserij. 

Debuut BV
Mauve is een horecazaak van Debuut BV, een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. Vorig jaar won Stan & Co Arnhem, tevens een concept van Debuut BV, de award voor Best Restaurant & Bar tijdens de Entree Hospitality & Style Awards. Met 27 locaties, 17  formules, 2,5  miljoen gasten en een omzet in 2016 van 44 miljoen is Debuut BV een belangrijke speler in de horecawereld.

Reacties

Reactie toevoegen